Fem tips for å beskytte deg mot bølgene som sendes ut av smarttelefonen

I noen land er elektromagnetiske bølgeutslipp fra smarttelefoner kontrollert og begrenset.

Av denne grunn kan salg av enkelte modeller bli forbudt, etter å ha overskredet en viss terskel som anses som farlig, slik tilfellet er med iPhone 12 i Frankrike. Selv om risikoen er nesten null, er det fortsatt noen tips for å redusere eksponeringen for bølgene som sendes ut av smarttelefonen.

  • Bruk et håndfrisett eller hodetelefoner

Selv om ingen studier ennå har påvist en reell sammenheng mellom bruk av smarttelefon og utseendet til svulster, er det best å unngå å utsette hjernen din for bølgene som sendes ut av mobiltelefoner, hvis mulig. Av denne grunn bør du foretrekke håndfrisett eller til og med Bluetooth-hodetelefoner når du foretar (eller mottar) telefonsamtaler.

  • Unngå å ha telefonen i lommen

Når du ikke bruker den, unngå å ha smarttelefonen med deg. Det anbefales faktisk ikke å legge den i lommen, da bølgene kan komme i kontakt med andre følsomme deler av kroppen. Det er best å plassere den nær bordet hvis du vil ha den innen rekkevidde.

Den enkleste måten å unngå eksponering for elektromagnetiske bølger på er å sette smarttelefonen i flymodus. Dette deaktiverer alle radiosendinger, noe som betyr at telefonen ikke lenger sender ut noen bølger. Gjør dette gjerne systematisk om natten og når du ikke ønsker å bli forstyrret.

  • Ikke bruk telefonen når signalet er svakt

Du bør vite at jo svakere signalet er, desto vanskeligere er det for nettverket å motta og jo flere bølger sender telefonen ut. Derfor er det tilrådelig å ikke bruke smarttelefonen i områder der mottak er vanskelig og å vente til du kommer til et bedre sted for å ringe.

  • Pass deg for mirakelløsninger
READ  377 euro utestengt fra kontoen hans, "mange kunder hadde den samme vitsen"

Unngå i alle tilfeller anti-strålingsplaster og omslag, som er mye annonsert på sosiale medier. Effektiviteten har aldri blitt bevist. Ironisk nok kan noen operasjoner tvinge en smarttelefon til å sende ut flere bølger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *