Fengselsstraff for tidligere angriper!

Zapping Foot National Live N2: The Poissy-Rouven Affair, Babin at the Microphone, Furiani and the Sommeliers Exit

Dommen er inne… og det er ikke bra for John Care. Den tidligere norske fotballspilleren som bar Olympique Lyonnais-fargene fra 2005 til 2007 (53 kamper, 17 mål – 4 målgivende pasninger) ble onsdag stilt for retten i Oslo. Den tidligere norske fotballstjernen ble dømt til 14 måneders fengsel for beryktet platesvindel, der han unnlot å oppgi 12,8 millioner kroner, eller 1,2 millioner euro, i inntekt mellom 2014 og 2019. En formue på over 300 millioner norske kroner (29M€).

Oslo-domstolen, kontaktet av AFP, indikerte imidlertid at den tidligere Les Gons-spilleren kunne anke, utenom FC Valence, Aston Villa eller West Ham. Han ble også bøtelagt med 540 000 kroner (€ 52 000). Bosatt i Norge oppga han ikke skattene sine fordi han informerte myndighetene om at han var bosatt i Storbritannia og i praksis ikke var berettiget til å betale skatt i fødelandet.

Sammendrag

Dommen er inne… og det er ikke bra for John Care. Den tidligere norske fotballspilleren som bar Olympique Lyonnais-fargene fra 2005 til 2007 (53 kamper, 17 mål – 4 målgivende pasninger) ble onsdag stilt for retten i Oslo.

MenLife: The Everyday Man’s Network

READ  Nikel miljøbeskyttelse aktivisme sprer seg i regionen: frivillige rydder opp strendene langs elven Ura i Murmansk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *