Fernandinho: Manchester City-midtbanespiller på Premier League-listen | Fotballnyheter

Manchester City-midtbanespilleren Fernandinho er kåret til Premier League-troppen til i sommer.

Selv om det ikke har kommet noen offisiell kunngjøring fra Manchester City om å forlate Brasil, utløper 36-åringens kontrakt i slutten av juni.

I listen som ble utgitt av Premier League på fredag, har Fernandinho blitt inkludert i troppen sammen med spillerne Sergio Aguero Og Eric Garcia, Som allerede har bekreftet flyttingen til Barcelona.

Listen er imidlertid ikke klar, ettersom spillerne vil kunne signere nye kontrakter med sine respektive klubber før utløpet av eksisterende kontrakter.

Fernandinho har hatt en flott sesong i Etihad, hvor Pep Cardiolas side spilte en nøkkelrolle i å hevde Premier League og League Cup-tittelen.

Sky Sports News Forstår at spilleren har blitt tilbudt en ny kontrakt, men vilkårene er ennå ikke avtalt Cardiola snakket tidligere om å ville beholde Fernando i klubben.

Etter Champions League 1-0-nederlaget mot Chelsea sist lørdag, sendte Fernandinho en 500-ords takkemelding til Manchester City og fans og en lignende melding på Twitter.

Crystal Palace har det høyeste antallet navn på listen, inkludert totalt 22 inkludert Gary Cahill, Nathaniel Klein, Scott Don, Wayne Hennessy, James McCarthy, Mamto Saco, Andros Townsend, Patrick von Anhold og Joel Ward.

Et annet navn på listen er Andy Carroll, som har vært den minst brukte United-spissen i Newcastle de siste månedene, og sist tapte 2-0 mot Aston Villa i januar.

Manager Steve Bruce likte Jolinton, og siden Callum Wilson trakk seg fra skade i april, har han vært begrenset til cameoroller fra benken.

READ  Man City vs Tottenham RECAP Highlights and Reaction as Gundogan Blues tar stor suksess

Den tidligere England-backen Ryan Bertrand er også bekreftet av Southampton Sky Sports News Rapportering 31-åringen fra Leicester City er i samtaler om å signere en gratis overføring.

West Ham har også bekreftet avgangen til Fabian Balbuna etter tre år i klubben, hvor han totalt har gjort 62 opptredener og scoret tre mål.

Manchester Uniteds Sergio Romero og Joel Pereira er også satt til å dra – Juan Mata og Lee Grant er i samtaler for å bli i klubben.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *