FIA utnevner sin første administrerende direktør

Dette er den første i FIAs historie. Fra denne torsdagen vil International Automobile Federation ha en administrerende direktør eller en administrerende direktør som president! Natalie Robin ble faktisk utnevnt til stillingen 15. september.

» Jeg er glad for å bli den første FIA-sjefen i en så viktig og spennende tid for forbundet., fremhevet Natalie Robin. Jeg ser frem til å samarbeide med medlemmer, ledergruppen og presidenten for å realisere deres visjon for reform og vekst med involvering av alle ansatte.. »

Den nye FIA-sjefen Natalie Robin har en lang CV innen bil- og finansverdenen 15 års erfaring Før han begynte i konsortiets rekker, hadde amerikaneren ulike stillinger hos produsenter som Volvo, Nissan og DaimlerChrysler.

I denne nye rollen, FIAs nye administrerende direktør » Være ansvarlig for at FIA-administrasjonen fungerer jevnt og økonomisk, samt at den overordnede strategien for å oppnå lederskapets visjon om å reformere føderasjonen.. «Og hun vil vokse.» Den nye forretningsutviklingen planlegger å øke og diversifisere FIAs inntektsstrømmer og sikre finansiell stabilitet for å gi flere ressurser til våre medlemmer.. »

Les mer > Mohammed bin Sulayem: «Jeg vil være en president for sunn fornuft og rettferdighet»

READ  Guimard: "Selv lille Julian Alaphilippe forblir farlig"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *