FIFA 22: Her er den uventede vinneren av gullballen; Messi og Cristiano ser røde ut

Hver kamp har sin egen nye tittel. Denne gangen handlet det om Karim Benzema, selvfølgelig sett fra Frankrike (og kanskje Spania). På den andre siden av kanalen spiller engelskmennene kortet til Europamesterne Chelsea for Condo eller, selvfølgelig, med Italia for den hellige Georgino.

Når det gjelder bookmakerne, liker de Messi. Hvem er den neste Gullballen? Bortsett fra å simulere et spill i FIFA 22, er det ingen som vet det ennå.

Maestro -eksperten prøvde det og presset det til slutten av den første sesongen, slik at vi vet hvem “Årets spiller” er, så i forlengelsen, vinneren av Ballon d’Or -trofeet. Endelig individuell fotballpris.

Og hvem er vinneren? Ikke det etterlengtede navnet, i hvert fall i år i 2021, og faktisk objektivt et år før det i 2020 (versjon avbrutt på grunn av Govt).

Som du kan se var det Robert Lewandowskis Bayern München som vant FIFA 22. Hals og nakke i kampen med den bayerske spissen Cristiano Ronaldo (Manchester United), Lionel Messi (Paris SG) og Riyad Mahrez (Manchester City). Så fredag ​​8. oktober 2021 får vi se hvordan det blir.

READ  Frankrike vinner Nations League mot Spania (2-1)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *