Fikayo Domori A.C. Begynte å flytte til Milano

Chelsea-unggutten leter etter vanlig førstelagsfotball, og begynner først med å bli lånt ut på den italienske siden.

Chelsea-forsvarer Ficayo Domori har blitt knyttet til et overgang til A.C. Han er satt til å bli med på lån på Milan og er angivelig klar til å spille for sitt nye lag i morgen.

Milan er innstilt på å signere 23-åringen til slutten av inneværende sesong, med muligheten til å kjøpe ham på slutten av sesongen, med en innledende avgift på 25 millioner dollar og en ekstra bonus på 5 millioner dollar.

De italienske serielederne skal møte Atlanta lørdag, og hvis rekorden hans går opp i tide, kan forsvareren bli med i kampdagstroppen, med Domori som ankommer landet på fredag. Forsvarer.

Etter at Diego Silva ankom en gratis overføring fra Paris Saint-Germain om sommeren, ble han tilhenger av Domori på Stamford Bridge, og som seniorpartner i gjenoppblomstringen av Antonio Rudiger, som hadde begynt å forlate klubben før Frank Lampard valgte ham.

Chelsea er åttende i Premier League, fem poeng fra Champions League-plassene og 11 poeng fra serielederne Manchester United. Deretter spiller de i Luton Town i fjerde runde i FA Cup på søndag.

READ  Norges kystlinje, den nest lengste i verden, har doblet seg på tretti år

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *