Filippinene blir med i Norge-finansiert ‘Glitter Partnership Program’

Prosjektet vil hjelpe 30 utviklingsland, inkludert Filippinene, med å forebygge og redusere marin rusk fra maritim sektor og fiskeri.
Pixie / lager

I følge lokale medier Billstar, Blir med i det filippinske Glitter Partnership-prosjektet, et globalt initiativ støttet av FN for å bekjempe marin forsøpling, rydde opp i havene og redusere bruken av plast i næringer.

Prosjektet ble lansert forrige uke med opprinnelig finansiering fra Norge av Norsk byrå for utviklingssamarbeid og Food and Agriculture Organization (FAO) og International Maritime Organization (IMO) er en del av dette prosjektet.

Gollitter Partnership-prosjektet vil hjelpe 30 utviklingsland, inkludert Filippinene, Indonesia, Thailand og Vietnam, med å forebygge og redusere marin rusk fra maritim og fiskerisektoren.

Fem regioner, inkludert Asia, Afrika, Karibia, Latin-Amerika og Stillehavet, vil bli kalt i et globalt forsøk på å forhindre og redusere havforurensning og gjøre sikker bruk av havene. Ti land, inkludert Indonesia, er bekreftet som ledende partnerland (LPC), og 20 land er valgt som partnere (PCer) for Glitter-prosjektet. De 20 PC-ene inkluderer Thailand, Vietnam og Filippinene.

I følge Jose Mathieu, sjef for IMOs partnerskap og programmer, er sjøavfall en katastrofe i havene og på planeten. Jeg er glad for at vi er forpliktet til dette initiativet i mer enn 30 land og samarbeider med IMO og FAO for å løse dette problemet. ”

READ  Tidligere Trump-sjef Biden har reagert hardt på forsinkelsen av overføringen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *