Filmanmeldelse – Offer (2021)

Ofre, 2021.

Regissert av Andy Collier og Tour Mian.
Med Barbara Crampton, Ludovic Hughes, Sophie Stevens, Doug Sorley, Eric Indin, Jack Christiansson, Johanna Ode Doll og Lucas Lockran i hovedrollene.

SYNOPSIS:

I denne elskede Kraftian-skrekken vender Isaac (Ludovic Hughes) tilbake til den lille norske øya der han vokste opp. Han blir hos sin gravide kone Emma (Sophie Stevens) i noen uker for å selge morens gamle hus, men paret vil snart oppdage at landsbyboerne har skjult en dødelig hemmelighet. Emma begynner å oppleve mareritt, og Isaac begynner å oppføre seg underlig når han blir fanget i planene til en kult som tilber et selskap som bor i en mystisk vannkropp.

Offer mer -1-600x338
Ofre Er den langsomme forbrenningen av en film, der kultens rare innvirkning på paret sakte kommer inn i deres hverdag. Noen ganger føles det tregere enn nødvendig. Imidlertid prøver filmen å underholde landsbyboerne selv under disse scenene ved å legge igjen visuelle notater til tilbedelsesselskapet. Teltleker og kunstverk vises i butikker og Isaks barndomsrom. Det kan være en tung måte å markere sin tilstedeværelse på, men det fungerer også som en konstant påminnelse om overflødig kraft som selskapet har over øya. Den vil alltid være der og lure i bakgrunnen. Til tross for en rekke referanser til filmer om skapninger, er dens sanne eksistens imidlertid ikke viktig. Dette, eller rettere sagt telt, vises bare noen få ganger. Dette er ofte tiden da drømmer påvirker Emma. Dette er hendene nede OfreDe mest skumle øyeblikkene. Hennes drømmer inkluderer å være utrolig forstyrret og bli offer for forferdelige voldshandlinger, ofte utført av selskapets telt. Resten av filmen fokuserer mer på kulter enn på landsbyboere og skapninger, noe som resulterer i noen øyeblikk utenfor Emmas drømmer som er spesielt skremmende.

Offer mer -2-600x338

Ludovic Hughes «opptreden er en skummel ting. Han og Emma begynner som et normalt, lykkelig ektepar, men etter hvert som filmen utvikler seg blir Isaac i økende grad påvirket av kulten og deres guddom. Hughes øker den kaotiske oppførselen til sin karakter og skaper en skummel, kraftig krykke. Imidlertid er det aldri en forklaring på hvorfor Isaac lider av det selskapet. Humøret hans blir strengere sammenlignet med kulturistene, og mangelen på forklaring er bekymringsfullt. Til tross for dette er Hughes «opptreden den klart beste i filmen (spesielt med tanke på den tvilsomme norske aksenten til Barbara Crampton), og hennes voksende oppførsel overfor Emma gjør henne virkelig trist.

Ofte ser det ut til å være hovedfokuset Ofre Ikke kulten og dens innflytelse på Isak, men Emmas psykologiske pine. Hun er den virkelige hovedpersonen i filmen for alle formål og formål. Mellom hennes skremmende drømmer og Isaks stadig mer rare oppførsel er det lett å sympatisere med henne, fortvilet av frihet.

Offer -1-600x338

Det er enda lettere å ha medfølelse med Emma ved å si at Isaac ikke ønsker å begynne spesielt. Han kommer med tittelen helt i begynnelsen av filmen; Han drar til Norge og forventer å bli innkvartert av lokalbefolkningen, selv om det ikke har noen effekt på å transformere seg selv. Som et resultat er Emma den eneste enkle personen å forankre seg i, og det er vanskelig å bekymre seg for hva som skjer med Isak.Ofre Den prøver å skille seg ut fra andre kult-skrekkfilmer med sine Lovecraft-effekter, men den har egentlig ikke nok Lovecraft eller originalitet til å stå alene.

Glødende myteevaluering – Bilde: ★ ★ / Filmer: ★ ★

Lauren Miles er en frilans film- og tv-journalist som elsker gotikk, fantasy og film noir alle. MA i multimediajournalistikk Mottakeren er en Halloween-entusiast og kattekvinne. Du finner henne på Twitter Lauren_M1les.

READ  Rapperen Trackio ble knivstukket i hjel på The Ruler Music Festival

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *