Filmen begynte i Maine og ble utgitt på denne datoen.

27 år har gått. La oss gå tilbake til den datoen. 23. september 1994 og en film utgitt den dagen, tilpasset fra en Stephen King -roman. Vel, du kjenner historien.

“The Shawshank Redemption” var en av Oscar -nominerte for beste film i 1995.

Å gå tilbake og se hvordan filmen utviklet seg er veldig interessant. Da filmen ble utgitt, satte den ikke fyr på verden. Det ble først ansett som en billettkontorbombe. Da han mottok Oscar -nominasjonen, ble han ikke ansett som en utfordrer til å vinne. Men på Oscar -tidspunktet hadde det begynt å ta fatt. Det hadde blitt en av årets høyest leide filmer, og da begynte TNT å sende den. Spol frem til i dag, og “The Shawshank Redemption” er en av de mest verdifulle filmene i Warner Brothers bibliotek, etter å ha blitt lagt til Library of Congress National Film Registry i 2015.

Tilbake til de nominerte for beste bilde – 1995.

Hva en samling av filmer. Et av de beste årene i historien. Men til mine to tommelen opp, er den som startet med Stephen Kings penn fortsatt min favoritt.

Disse 5 lukkede Maine Drive-In-stedene viser fremdeles hint om deres fortid i dag

Hvis du ser nøye på byene Norge, Cornish, Windham, Scarborough og Yarmouth, vil du se tegn på innkjøringene som pleide å være der.

READ  Norge er et eksempel på transformasjon av kullgruver

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *