Filmklipp: 5. april 2021

Bloodhound (Arrow Video Blu-ray)

J.P. (Joe Adler) Sollys glir inn i det moderne herskapshuset der han bor alene med tvillingsøsteren sin – til barndomsvenn Francis (Liam Aiken) godtar invitasjonen for besøket. De er like dårlige mot hverandre som ekselskere og har ikke vært i kontakt i årevis. Francis ‘liv ser ut til å være i den løse enden, mens J.P. Regissør Patrick Picards debutfilm i 2020 er et interessant eksempel på Edgar Allan Bowes “The Fall of the House of Usher”. JP House er stedet for lange korridorer og trapper designet for å avlede feng shui. Stemningen er koblet sammen og gravert og skuespillet er stilisert og uttrykksfullt. Adler vil ikke bli vist i en film av FW Murna. (David Luhrsen)

Det klikket: Legendarisk bilde av Douglas Caveirkland (Minibus Entertainment DVD)

Når alle tar bilder, Klikk på det Feirer en ekte fotograf. Douglas Kirkland regnes som den berømte fotografen som tok klassiske positurer fra Marilyn Monroe og Elizabeth Taylor. Han holdt fast ved alt og hang rundt filmsamlinger Lyden av musikk Til Titanic. Sharon Stone, som ble intervjuet for dokumentaren, nevner at den er hennes Lyden av musikk Skuddene var nesten bedre enn bildet. Kirkland var fotojournalist med utdannelse, og hans beste filmer forteller historier og fanger karakteren til fagene hans. Med sexy portretter og Hollywood-scener er han en skytter New York Times Foto-essayet om Detroit på 80-tallet (slik det ble gjort i Dyndestrial) er i svart-hvitt. (David Luhrsen)

Thunder Force (Fredagstrømming fredag ​​9. april på Netflix)

Å ha det gøy med tegneseriehelter, Melissa McCarthy og Octavia Spencer, skildrer middelaldrende kriminelle krigere. Lydia (McCarthy) besøker barndomsvenninnen Emily (Spencer). Mens hun prøvde å forklare forskningen på kjemiske cocktailer som kan gi vanlige mennesker ekstraordinære krefter, kunne Emily ikke forhindre Lydia i å injisere seg ved et uhell. Når Lydia blir supersterk, injiserer Emily seg selv og får usynlig kraft. Kvinnelag for å beskytte Chicago mot veileder The King (Bobby Cannavale). Jason Batman ser ut til å være Krabben, og avslører en ond vei til ødeleggelse før han sa ja til å hjelpe galene. McCarthys ektemann Ben Falcon skrev og regisserte denne strålende Netflix-parodien. (Lisa Miller)

READ  Dura crítica de More Real a la legalización del aborto | Programa diario

Gruvedrift (Fredagstrømming fredag ​​9. april på Apple TV og Fontango)

Det er mer enn 1100 gruver på Norges fjellveier. På julaften vil en lastebilkniv blokkere begge banene inne i den fem kilometer lange tunnelen. Når en ødelagt lastebil tar fyr, hundrevis av strandede passasjerer får panikk og slipper løs en dødelig mur av svart røyk. Katastrofefilmformelen krever et familiedrama, og Gruvedrift Plikt. Stein (Thorbjorn Hor) er den første responderen på scenen når han får vite at tenåringsdatteren Elise (Yalwa Ling Fuklerut) er en av dem som er fanget inne. Å nå de som er rammet av isete veier og rasende snøstormer er ytterligere komplisert. Realistiske effekter er et pluss, men ofte forsvinner spenningen. Selv om en sommerutgivelse hadde vært enda bedre, var en amerikansk vårutgivelse en god idé. (Lisa Miller)

Kvinner uten menn (Indeksfilm DVD)

Munis er en nyanse innpakket i en svart klut mot en lys blå himmel. Hun går til kanten av taket. Hun ble deprimert. Kan jeg hoppe? Etablert i Iran i 1953 markerte det et vendepunkt i landets historie. Kvinner uten menn Mange kvinner forstår deres sekundære status under den store uroen. Irans demokratisk valgte statsminister Mohammed Mossadegh er blitt kastet ut av et CIA-støttet komplott over petroleumspolitikk. Debutfilmen fra 2009 av den iranske utenlandske billedkunstneren Shirin Nash er ubeskrivelig, den er et visuelt dikt hvis karakterer formidler mange politiske budskap; Den skifter mellom perspektiver når den gjør narr av noen og beveger seg fra virkeligheten til surrealistisk som en drøm. Kvinner uten menn Perlen assosiert med iransk kino er ikke neo-realisme, men en vakker blanding, stilisert og godt iscenesatt. (David Luhrsen)

READ  Psykisk skrekkfilm Skjult perle Du kan fange Hulu

David Luhrsen

David Luhrsen foreleste ved UWM og MIAD. Han er forfatter av The Vietnam War on Film, Encyclopedia of Classic Rock og Hammer of the Gods: Thule Society and the Birth of Nazism.

David Luhrsen Les mer

05. april 2021

20.34

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *