Firefox vil overvåke Facebooks spionteknikker nøye

Firefox vil nøye overvåke alle spionteknikker som Facebook bruker for å innhente personlig informasjon. For å gjøre dette ber nettleseren om hjelp fra brukerne.

Kreditt: Mozilla

Mozilla Firefox «Facebook Pixel Hunt»-initiativet har akkurat begynt. Som en del av denne studien vil selskapet følge nøye med Alle enheter er konfigurert for Facebook Følg Internett-brukere på Internett. «Denne studien tar sikte på å kartlegge Facebooks pikselsporingsnettverk og forstå hvilke typer informasjon nettsteder rundt på Internett samler inn.», Forklarer siden dedikert til prosjektet.

Mozilla fokuserer hovedsakelig på piksler Facebook, En sporingsteknologi som lar nettsteder finne ut hva de besøkende gjør på Internett. Det har den sosiale nettsiden forklart på sine nettsiderEn Facebook-piksel Det er «Kodebiten du legger til nettstedet ditt lar deg måle effektiviteten til annonsen din ved å overvåke handlingene til Internett-brukere på nettstedet ditt.».

Om samme tema: Facebook aktiverer nå tofaktorautentisering for noen brukere

Firefox overvåker Facebooks metoder nøye

Ifølge Facebook registreres pikselinformasjon når en Internett-bruker handler på en nettside. I bytte mot denne egendesignede pikselen, den amerikanske giganten Krever tilgang til alle data. Denne informasjonen brukes til å finjustere annonseprofilen til Facebook-medlemmer og Internett-brukere. For de som ikke har en Facebook-konto, overskrider nettverket mye data og lager en tenkt annonseprofil.

I sin studie vil Mozilla bestemme hva og nøyaktig de nøyaktige dataene Facebook har fått. Spesielt vil det samle inn «Data sendt til Facebook-piksler når du surfer, URL-er til nettsider du surfer på, tid du bruker på å surfe på sider og ha Facebook-påloggingsinformasjonskapsler i nettleseren din».

sier Mozilla Hjelp for Firefox-brukere, nettleseren hans, fullfør prosjektet. Gruppen har lastet opp Facebook er en nettutvidelse dedikert til denne studien kalt Pixel Hunt. For å delta i studien og bistå forskerne må du først melde deg på rallylinjen Denne adressen. Når det er gjort, vil du få tillatelse til å delta i forskningen i forlengelse.

READ  Slutten på Apple-æraen: iPad-produksjonen er bestemt avviklet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *