Flere mennesker innlagt på sykehus enn noen gang til nå, sier Matt Hancock

sekundOris Johnson har igjen insistert på at ting vil se «veldig annerledes ut om våren,» selv om han advarte om at dette «ikke betyr at vi ikke vil leve med konsekvensene av ankomsten av coronaviruspandemien en stund.» .

Men han la til at det ikke vil være noen avslapning av «åpen sesam» -lukningen. Og gradvis avslapning avhenger av vellykket implementering av vaksinen og fraværet av nye varianter av coronavirus.

«Jeg har full forståelse for at folk ønsker å komme tilbake til det normale så raskt som mulig,» sa statsministeren til journalister i ettermiddag. «Det kommer an på at ting går bra.

«Det avhenger av at vaksinasjonsprogrammet går bra, at det ikke er noen nye varianter som setter planene våre, og at vi må avbøte, og at alle, alle, husker at vi ikke er utenfor fare.» fortsatt.»

På spørsmål om han er bekymret for et postnummerlotteri ved lansering, sa Johnson: «Jeg tror hele Storbritannia faktisk gjør det veldig bra. Og generelt er tempoet i lanseringen veldig oppmuntrende.»

«Vi går så fort vi kan, men jeg insisterer på at vi kan gjøre alt mulig for å åpne opp, men når vi kommer til 15. februar, og øyeblikket når vi må gjøre en oversikt over hva vi har oppnådd, vil det være på tide å se på hvor det er viruset, omfanget av infeksjonen og suksessen vi har hatt.

«Først da kan vi snakke om veien videre og trinnene vi kan ta for å slappe av.

«Jeg er redd jeg må advare folk om at det vil gå gradvis, du kan ikke bare åpne opp i en stor åpen sesam, en stor pop, fordi jeg er redd situasjonen fortsatt er ganske prekær.»

READ  Psychonauts 2: The Motherlobe Edition kommer i en aldri før sett fysisk utgave på PS4 og Xbox One / Series X

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *