Flere Xpeng EVs går til Norge | Automatiske forretningsnyheter

Xpeng har sendt en ny serie med 200G3 smarte elektriske SUV-er til Norge. Den følger de forrige 100 klappene i desember 2020.

G3-er som allerede er i Norge forventes å motta sin første Xmart OS-oppdatering med ny og forbedret funksjonalitet, inkludert optimal aktiv sikkerhetsstøtte som ACC (Adaptive Cruise Control) og LCC (LAN Centering Control), og nye talekommandoer. Tillegg for å støtte bilkart , optimal stemmestøtte for bedre støtte for bilkontroll og navigering, og adaptiv lysstyrkejustering på kontrollpanelet.

Listeprisen for G3 i Norge starter på 358 000 NKR (ca. 33 33 700/30 300 GBP / 41 000 USD).

«Xpeng utforsker aktivt andre EV-modne markeder med støttende myndighetspolitikk, forbedret EV-infrastruktur og høyere EV-bevissthet,» sa den kinesiske bilprodusenten.

Xpeng nådde månedlige leveranser av 6.015 smarte elbiler (3.710 P7 og 2.305 G3) i januar 2021, en økning på 470% fra januar 2020 – som markerer den tredje påfølgende måneden med rekordhøye leveringsnumre.

Den kunngjorde nylig nyheten om en tredje produktmodell – en ny smart EV-sedan planlagt for offisiell lansering og kundelevering i 2021. Den vil bli utstyrt med lidar-teknologi fra Livax.

P7 ble i mellomtiden det første masseproduserte kjøretøyet som brukte en ambient reality (SR) -skjerm for navigasjonsassistert autonom kjøring. Det ble det første masseproduserte kjøretøyet med AMABs tredje generasjons bilnavigasjonssystem, som gir parallell veiledning for både kjøretøyet og sjåføren, for å gi mer nøyaktig navigering på banenivå, med kunstig intelligens (AI) skjermteknologi og mer presise kart .

Bilprodusenten har avduket en betaversjon av sin navigasjonsstyrte pilot (NGP) motorveiprodukt, den viktigste funksjonaliteten til Xpilot 3.0. NGP utfører automatisk navigasjonsassistentkjøring fra punkt A til punkt B basert på navigasjonsstien som er satt av sjåføren.

READ  Motorola Moto G200, G31, G41, G51 og G71 - Smarttelefoner fra € 219 til 549

Det introduserte også en ny versjon av operativsystemet X Smart OS 2.5.0-versjonen via ODA-oppdatering for P7-klienter, oppgradert til 200+ funksjoner og la til 40+ nye funksjoner, ATAS, full visuell stemmestøtte, smart lydcockpit, i bilen APP-økosystem og tilpassede innstillinger. NGP spiller en nøkkelrolle i denne OTA-oppdateringen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *