Flyktede syrere kan miste hjemmene sine til nye regjeringsbøter | Syria

En lovendring i Syria Mennesker som er fordrevet av borgerkrigen, risikerer å miste husene og eiendelene de etterlot seg hvis de ikke betaler mer bøter til regjeringen i Damaskus.

Av Bashar al-Assad Sanksjoner, kontantløs regjering, Ønsket å skaffe penger på noen måte, kunngjorde forrige måned en endring i artikkelen om loven underlagt militær tvang. I henhold til den endrede loven må de som ikke har tjent i militæret før fylte 43 år betale pay்செலுத 8000 (, 7 5700) eller miste eiendom Uten rett til varsel eller anke.

For å unngå å bli tvunget av mange syrere før lovendringen, var de ikke i stand til eller uvillige til å betale en bot på 7 7 000 til $ 10 000, men nå kan de miste eiendommen hvis de ikke overholder dem.

Dette beløpet er utilgjengelig for sivile som er fordrevet i opprørsholdte områder i landet og de som er fanget i flyktningleirer i Libanon, Jordan og Tyrkia. Innsiden SyriaI fjor forlot valutakollapsen 12,4 millioner mennesker i opprørske og kurdiske områder Han synes det er vanskelig å til og med legge mat på bordet.

Amar Ahmed, ingeniør som nå bor i Istanbul, oppdaget de juridiske endringene da slektninger i hjembyen Aleppo fortalte ham at myndighetene hadde forseglet familiens hjem med rød voks.

“Jeg var sjokkert. Jeg måtte utnevne en advokat i Aleppo for å finne ut årsaken; Han sa at det var fordi jeg ikke gjorde militærtjenesten min og ikke betalte boten. All eiendommen som brødrene mine og jeg fikk fra faren vår, er i mitt navn, så det påvirker dem også. Vi mister ikke bare huset, men all eiendommen vår, ”sa 44-åringen.

READ  Når vet vi resultatene av Georgia-senatvalget?

“Generelt var jeg en lavprofilaktivist. Jeg ønsket ikke å tjene i militæret, jeg ønsket ikke å støtte regimet økonomisk da jeg var ute av landet, men nå er jeg tvunget til det. Ellers vil eiendelene våre være borte for alltid. “

Denne endringen kommer på toppen av flere lignende nylige handlinger. For eksempel ble regimet i 2018 innført Dårlig lov10, Som konfiskerte eiendom og revet hjem til oppfattede dissidenter – en politikk beskrevet som folkemord av opposisjonsaktivister og menneskerettighetsgrupper.

Men i løpet av det siste året, ettersom Syrias økonomi har falt, ser det ut til at finanspolitikk som opprinnelig ble innført som en form for kollektiv straff for de som sto opp mot Assad, nå fokuserte mer på å sikre regimets økonomiske overlevelse.

Familiene til millioner av mennesker som er fengslet i syriske regimfengsler er rutinemessige Myndighetene må få lov til å møte dem under tvang eller vinne løslatelsen – Penger som antas å hjelpe eldre medlemmer av sikkerhetsapparatet med å unngå sanksjoner.

Bønder som eier fruktbart land i Hama, pleide å dyrke oliventrær og pistasjetrær, som ble trukket av regimet sommeren 2019, etter at eiendommene deres ble konfiskert på slutten av fjoråret og auksjonert bort etter at de ble funnet å være økonomisk ødelagt.

“Dette er en skikkelig massestraf for folket som gjorde opprør mot regimet,” sa Mohammed Abu Hussein, som nå bor i Adme-flyktningeleiren ved den tyrkiske grensen. «Jeg har en frukthage på 250 mål [100 hectares]. Det var vanskelig å fortsette under krigen, men vi klarte oss til regimet utviste oss. Regimet kom og stjal traktorene mine og plyndret huset mitt.

READ  Marinesupportere krever nye protester over hele Russland Russland

“Da jeg dro, hyret jeg inn noen som var trygge i jurisdiksjonen for å ta vare på landet mitt, men etter beslaget fikk jeg ikke en krone ut av det. Ifølge Assad er dette ikke lenger landet mitt.”

De nye tiltakene gjør det enda vanskeligere for de rundt 12 millioner syrerne som er fordrevet – nesten halvparten av førkrigsbefolkningen – å vurdere å vende hjem, sa Sarah Kayali, en syrisk forsker ved Human Rights Watch.

“Denne nye endringen påvirker virkelig det syriske folket. Mange syrere, til og med folk som er lojale mot regjeringen, dro fordi de ønsket å unngå tvang og menneskerettighetsbrudd knyttet til de syriske væpnede styrkene,” sa han.

“Damaskus utvikler seg økonomisk, og kan bare handle ulovlig og fortsette å misbruke publikum i områder som er under kontroll. Dessverre er mitt instinkt at vi vil fortsette å se denne typen praksis når regjeringen sliter med å skaffe penger.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *