Flyplasser i Norge investerer i kundetilfredshetsteknologi – Airport World

Åtte av Norges største flyplasser vil snart være stolte av den nye tilbakemeldingsteknologien fra kundeopplevelsen som HapierNad tilbyr.

Det er Smiley Touch Berøringsskjermterminaler hjelper flyplassoperatøren Avinor med å samle inn tilbakemeldinger fra kunder ved sikkerhetskontrollsteder ved inngangspartiene, inkludert Oslo, Bergen og Stavanger.

Ifølge HappierNat, på dette tidspunktet, viser tilbakemeldingsdata om operasjonell kundeopplevelse at «deres ledelse og ansatte kan diagnostisere og fikse problemer som påvirker passasjertilfredshet og gjøre forbedringer basert på data i stedet for uvitenskapelige hunches».

Gjennom HappyPorns rapporteringsside, som inkluderer et online dashbord, applikasjons- og e-postrapporter, kan du finne minutt for minutt gledepauser som illustrerer de høyeste og laveste nivåene av tilfredshet.

Terminalene er plassert ved utgangen fra sikkerhetsområdene, noe som hjelper til med å måle kundesyn 24/7 og øke hastigheten på tilgang til funksjonelle data via online dashbord, bruk og e-postrapporter.

Resultatene fra de to første månedene av driften på Oslo lufthavn ga umiddelbare tilbakemeldingsdata som bevis på økt involvering fra teamledere i den daglige driften.

Avinor har allerede identifisert smertepunkter for kundene, hvis resultater er forskjellige enn selskapet forventet. For eksempel, i stedet for ulykkelige tilbakemeldinger knyttet til kundens ventetid, skyldtes det kundeservice, som er et mye enklere problem å løse gjennom opplæring av personalet.

I tillegg vil Avinor gi ledende ansatte full synlighet av tilbakemeldingsinnlegg gjennom en live feed i personalets lunsjrom, noe som vil øke motivasjonen og engasjementet for å forbedre ytelsen.

HappierNote sier at kontinuerlig overvåking av tilfredshetsnivåer gjennom sikkerhet vil hjelpe dem å styrke og styrke kvalitetssikringen til sine sikkerhetsleverandører, og derved oppnå en spesifikk kontraktsbonus når de blir bekreftet av tilbakemeldingsresultatene.

READ  BYD tilbyr den første Tong EV i Norge

Det håper tilbakemeldinger fra kundetjenester fra kiosker vil sikre at gapet mellom øyeblikkelig tilbakemeldingsdata og sesongmessige spørreskjemaer kan rulles ut i løpet av kvartalet.

Avinors leder for opplevelse av passasjerer Derje Orskak sier: ”Vi ønsker at kundene våre skal få glede av tiden de tilbringer på flyplassene våre, og ved å bruke tilbakemeldingsdataene som er samlet inn via HappyNote-terminaler, har vi en flott mulighet til å endre og forbedre flyplassopplevelsen vår.

«Dette nivået av situasjonsintelligens vil hjelpe kundene våre bedre å forstå og møte deres skiftende tilnærminger i lys av epidemier.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *