Følg Trump – liveoppdateringer for å levere det første store etter-presidentmøtet i Ohio

Trump regnes ikke som hustaler i 2022

Han kan ha blitt sparket ut av Twitter, men har vært stille siden Donald Trump gikk av. Nå vender han offisielt tilbake til den første kampanjesporet etter sin signatur, siden fornærmelsen mot Det hvite hus i januar, etter at hans støttespillere angrep den amerikanske hovedstaden, dårlige samlinger.

Arrangementet finner sted i Wellington, Ohio, sørvest for Cleveland, og vil markere starten på en multistatsturné som inkluderer en tur til grensen mellom USA og Mexico og Florida med den tidligere presidentens nye hjemstatssamling.

Under demonstrasjonen forventes Trump å følge i fotsporene til Anthony Gonzalez, en av de ti republikanerne i huset som stemte på sin andre tiltale, og støtte sin primære utfordrer, tidligere Hvite Hus-assistent Max Miller.

Den tidligere presidenten har økt sin tilstedeværelse i media de siste dagene – trakassert tidligere viseassistenter som hans visepresident Mike Pence og snakket om GOPs kommende valg, som han kan bruke til å fremme sine ambisjoner om et politisk comeback i 2024. Presidentvalg. Trump er fortsatt veldig populær blant GOP-nettstedet, og rallyet er en påminnelse.

1624738509

“Amerika!” Slagord eksploderer når store folkemengder venter på Trumps ankomst til Ohio-rallyet

Donald Trump er ikke planlagt å snakke med publikum i Ohio på ytterligere tre timer, men et stort antall Magahatte-supportere venter allerede i landsbyen Wellington, der “Amerika! Amerika! “Utbrutt.

Josh Marcus26. juni 2021 21:15

1624737163

Josh Marcus26. juni 2021 20:52

1624734826

Den tidligere tiltalsrådgiveren sier påstandene mot Trump-organisasjonen kan være et ‘dødsslag’

Advokater i New York legger ned den tidligere presidentens familiebedrift Trump-organisasjon. En tidligere påtaleadvokat sa at det ville være et “dødsslag” for selskapet hvis de møtte trusler om å inngi strafferettslige anklager.

Jeg har flere detaljer her.

Josh Marcus26. juni 2021 20:13

1624732850

Rapporten sier at tjenestemenn er bekymret for konspirasjonsteorien om at Trump skal gjeninnføres i august

Ideen har blitt fremmet av folk nær den tidligere presidenten Sydney Powell, Mike Lindell, en advokat som er blitt tiltalt for sin påstand om at Trump ble lurt ut av gjenvalget av en sammensvergelse som involverte stemmeapparater og kommunistledere i Venezuela, og Mybilo-sjef Mike Lindel står overfor en rekke rettslige skritt over 2020-stemme.

Den uavhengigeBill Thomas har mange ting.

Josh Marcus26. juni 2021 19:40

1624731688

Påtalemyndigheten sier kriminelle anklager betyr et ‘dødsslag’ for Trump-organisasjonen

Donald Trump kjører høyt politisk og nyter fortsatt massiv folkelig støtte i GOP, men tjenestemenn har sirkulert hans forretningssaker i New York, og truer strafferettslige anklager som en del av en lang etterforskning av Trump-organisasjonen.

I følge Daniel Goldman, en av advokatene som jobbet for å etterforske to av Donald Trumps påstander, ville det være et “dødsslag” for virksomheten.

Josh Marcus26. juni 2021 19:21

1624728009

Trump utarbeider ordre om å distribuere tropper mot George Floyd-demonstranter, heter det i rapporten

Den ene fikk han hjelpere for å lage en ordre som tillot bruk av tropper mot den tidligere presidenten George Floyd Demonstranter, ifølge en ny rapport. hvite hus Hjelpeorganisasjoner har utarbeidet en erklæring om at den tidligere presidenten vil bruke til å gjennomføre opprørsloven hvis han bestemmer seg for å utnevne tropper med aktiv tjeneste for å avslutte etniske urettferdighetsprotester. Washington DC, Sa Kilder New York Times.

Graeme Mass har detaljer.

Josh Marcus26. juni 2021 18:20

1624726906

Hva vil Donald Trump si på comeback-rallyet i Ohio?

Vi trenger alle å vite at det å prøve å forutsi nøyaktig hva Donald Trump sier er en tåpelig handling. Men det er to viktige punkter der han forventes å vinne det kommende rallyet i Ohio, det første arrangementet siden han gikk av i januar.

Lojale republikanere: Trump forventes å følge i fotsporene til Anthony Gonzalez, en av de ti husrepublikanerne som stemte på sin andre tiltale, og tilbake Max Miller, en assistent til sin primære utfordrer, tidligere Hvite hus i Ohio. Den tidligere presidenten har lovet å kjempe mot alle GOPere som har gått imot ham for påstandene, så han bør ikke bli overrasket over å fordømme slike som Liz Cheney eller Lisa Murkowski.

Kampanjen slutter aldri: Valget i 2020 er sjelden over, noe som betyr at valget i 2022 allerede er Washington-basert. Donald Trump har allerede opprettet en ny Super PAC, og kan være en stor kraftmegler i middelalderen, gitt sin enorme popularitet og synlighet på den republikanske plattformen.

Josh Marcus26. juni 2021 18:01

1624725222

Velkommen til The Independent Live av Donald Trumps Ohio-kampanjerally

God morgen og velkommen Den uavhengigeDirektesendingen av Donald Trumps kampanje-stilmøte i Ohio kan vise seg å være et viktig hopppunkt for hans 2024 politiske ambisjoner og videre.

Josh Marcus26. juni 2021 17:33

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *