For denne statsviteren vil ikke Putin leve lenge nok til å vite seier i Ukraina: «Krigen vil vare i flere tiår.»

Det er et år siden russiske tropper landet i Ukraina for å starte en invasjon som anses som ulovlig av det internasjonale samfunnet. Et helt år senere er krigen fortsatt i full gang. Den anerkjente russiske statsviteren Sergei Mikheev er nå overbevist om at de fleste Kreml-medlemmene, inkludert Vladimir Putin, ikke vil leve lenge nok til å se Russland lykkes i Ukraina. Selv om det ikke finnes noen offisiell informasjon om helsen til den nå 70 år gamle russiske presidenten, er det riktig at det gjentatte ganger har blitt avhørt.

«Hvis vi fortsetter på denne måten og i dette tempoet, vil du og jeg ikke leve lenge nok til å se seire,» sa Sergei Mikheev på settet til den statlige TV-kanalen Russia-1. «Hvis vi beveger oss i dette tempoet, vil det vare i flere tiår. Den russiske invasjonen har vart lenger enn planlagt og forventet, uten noen ende i sikte,» fortsatte statsviteren.

Ifølge ham bør Russland få på plass en enkel løsning for å redusere krigen: forhindre at vestlige politikere kommer til Ukraina.

READ  Formørkelsen skjer denne tirsdagen, synlig fra Belgia: her er hvordan du kan se den trygt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *