«For langt fravær vil fortsette for alltid»: Lukakus svakhet bekymrer Inter

Hva skjer med Romelu Lukaku? Red Devils-spissen har hatt en hamstringskade i over en måned, og returen har blitt forsinket nok en gang. Han går derfor glipp av helgens kamp mot Roma og går også glipp av den avgjørende Champions League-kampen mot FC Barcelona neste uke. En situasjon som sakte begynner å bekymre Milan.

Inter og deres trener Simone Inzaghi stolte sterkt på ham for disse to avgjørende møtene. Rapporterte tilbake til trening forrige ukeRomelu Lukaku avbildet Gazzetta dello Sport Som et must «Å gi Inter en ny drivkraft», han er inne på en tapsrekke på tre kamper på seks kamper siden skaden. «Selv om han ikke vinner solo, vil nummer 90 være lyset for å komme seg ut av tunnelen. Men det er klart at han ennå ikke er klar og vil gå glipp av et syvende møte på rad med Nerezuri.

«Intermesterskap gjenopptas (etter landskampspausen, red.anm.), men uten Romelu Lukaku i Nerazzurris motor»Skrevet denne fredagen Gazzetta dello SportDa pressemeldingen fra den milanesiske klubben kunngjorde at han ikke ville være tilgjengelig på ytterligere 20 dager, ble den belgiske giganten overrasket over å ikke se tilbake: «Det har allerede gått en måned siden han ble skadet. En veldig lang pause som vil vare for alltid.»

Den italienske avisen er ytterligere overrasket over Lukakus samling «Følelsene har vært positive på trening de siste dagene, Romelu gjør det bra alene, men med et øye på Romas mål. Men det endret seg på torsdag og de siste nyhetene er desperate.» Belgieren skulle være med på torsdagens fellessesjon for å bekrefte deltakelsen på lørdagens møte, men det endte med at han jobbet alene. Et hjertesorg for Big Rome som ønsker å komme tilbake på banen så snart som mulig: «Romelu ville dø for å hjelpe laget i denne delikate perioden. Men å ta risiko er forbudt.»Ifølge våre kolleger tvinger hans 100 kg muskler og hans type sport ham til å være forsiktig før han returnerer.

READ  PSG-spiller Kheira Hamraoui i tårer: «Å se alt kollapse over natten, det gjør vondt»

En «ny» svakhet å bekymre seg for

Lukakus retur til Inter gikk imidlertid ikke bra. Hvis han hadde en drømmestart etter ankomsten fra Chelsea med et mål mot Lecce og en assist mot La Spezia, er det nå tvilen rundt Romelu Lukakus navn: «Glimtmålet hans etter tre minutter mot Lecce var en illusjon for Romelu og Nerazzurri-publikummet. Skylden på under trening i slutten av august var denne muskelskaden en advarsel og ble et veiskille for belgieren i september.»fortsatte Gazeta Spissen regner med at han allerede har gått glipp av flere kamper med Inter denne sesongen enn i de to første årene med Nerazzurri under Antonio Conte.

På den tiden har belgieren gått glipp av fem kamper, inkludert to i Champions League mot Barcelona og Real Madrid. Nederlaget mot Bayern München i starten av sesongen bør legges til de mange nederlagene: «Det er aldri bra å være uten en stor spiller som Lukaku mot de beste lagene i verden, men her begynner det å bli en uheldig (og ubehagelig) vane.»Som den endelig evaluerende italienske avisen forklarer «Uten Romelu mister Inter angrepet sitt: Riktignok har den virkelige Lukaku vært savnet i de tre første kampene denne sesongen, men bare hans tilstedeværelse er effektiv for å terrorisere og okkupere opposisjonens forsvar. Enten de mislykkes mot Barca eller ikke. Gjør alle forskjell. Selvfølgelig vil Inter ikke ta noen sjanser: Med VM nærmer seg med stormskritt, er det umulig å gjøre det.»

For hvis VM ikke en gang er på tide ennå, burde også Big Romes fysiske handikap bekymre Roberto Martinez. Etter en trøblete sesong der han spilte sparsomt i Chelsea, ble spissen skadet to ganger på under tre måneder. Han har spilt i bare én kamp med Devils i 2023 (skadd etter 27 minutter mot Nederland i juni). Et tilbakefall ville allerede bety at han trekker seg fra verdenscupen, som han ikke vil gå glipp av.

READ  Formel 1 | Ricciardo lover det beste alternativet på det nye Melbourne-oppsettet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *