for Microsoft er den nye oppgavelinjen en skikkelig hodepine

Windows 11 introduserte en ny oppgavelinje, fullstendig redesignet sammenlignet med den i Windows 10. Microsoft prøver å justere den litt for neste store OS-oppdatering, men det er en skikkelig hodepine. Det siste tillegget gjelder den skjulte menyen.

Windows 11 har tatt med seg nye funksjoner. Blant dem en ny oppgavelinje. Sentrert, gjennomsiktig, klarere, endres drastisk sammenlignet med forrige versjon. Imidlertid vil Microsoft gjerne legge til funksjoner, men det er skikkelig hodepine.

Den kommende oppdateringen i oktober forventes å bringe endringer i denne linjen, for eksempel å legge til dra-og-slipp-modusen som brukere har bedt om siden utgivelsen av windows 11. Men ikke alt er så enkelt, siden noe slikt ofrer andre funksjoner og skaper feil. Mens dra og slipp hadde dukket opp i en tidligere versjon, ble fjernet i den nye. Redmond-firmaet indikerte imidlertid at dette alternativet ville komme tilbake når feilene er utslettet.

Oppgavelinjen skal passe på både PC-er og nettbrett

I de siste byggene dedikert til Insiders er det gjort mye arbeid med de skjulte ikonene, som du finner i rullegardinmenyen til høyre. Vinduene som vises når musen er over dem er nå i tråd med Windows-designet, mens de for øyeblikket bare er klassiske hvite popup-vinduer.

Les også – Windows 11-test: Microsoft gjør revolusjonen sin jevnt

Det er også mulig deaktiver denne skjulte menyen i innstillingene. Ved å gjøre dette har vi bare de grunnleggende ikonene, som Wifi, lyd og tid. Små endringer som kom i konflikt med den berømte dra-og-slipp-modusen. Microsoft må nå finne en måte å integrere disse to endringene uten å skape grensesnittproblemer.

vinduer
Kreditt: Siste Windows

Vi minner om at Windows 11 må tilpasses både PC-er og nettbrett. Disse viser operativsystemet gjennom samme grensesnitt, og oppgavelinjen skal være brukbar både med musa og med fingrene. En reell utfordring som vekker mange bekymringer for Redmond-firmaet, som sikkert ikke forventet en slik hodepine. Endre en liten ting og alt snur på hodet.

READ  Soldes Amazon: -46% iRobot Roomba e6192 vakuum (dernières heures)

Den store Windows 11-oppdateringen skulle komme i oktober for allmennheten, og den vil ta med seg sin del av innovasjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *