Før Tour de France 2022 går østover, passerer den gjennom baksetet

Ifølge våre kolleger fra Nordens stemmeByen Pinche skal starte starten på en fase av Grande Bouquet igjen i 2022. For to år siden var byen Gill allerede vertskap for starten på den tredje fasen av Til de France etter at Grill gikk. Fra Brussel. Ifølge våre rapporter vil Finchos -ordfører Laurent Devin være på Palais des Congress i Paris denne torsdagen for å delta på en presentasjon om Tour de France -ruten.

Etter tre dager i Danmark for Grand Departure, kommer Tran tilbake til Frankrike tirsdag 5. juli med den fjerde etappen mellom Tour Kirk og Coles.

Dagen etter må ryttere med “omvendt Paris-Rupees” på et punkt trukket mellom Lily og Wallers vende mot steinene i nord.

Turen stopper i Pinssey 7. juli for starten av fase 6. Men i stedet for å gå direkte sør for ankomst til Norddepartementet, bør denne stillingen gå østover. For sjette gang på 11 år foretok Blanche des Belles en ny ankomst til fyllene før han ble overført til Vosges.

De eksakte detaljene om banen til denne “belgiske” etappen er ennå ikke kjent, men det er en sikker innsats at den vil dekke en stor del av Wallonia. Så disse detaljene vil bli offentliggjort denne torsdagen, når Christian Broadhome Tour 2022 offisielt kunngjør rute definisjonene.

READ  Kylian Embape -løpet kan fortsette på ubestemt tid

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *