Forbedret boreteknologi for War Energy Ops

2. desember 2020

Kreditt: Forbedret boring

Det norske olje- og gasselskapet War Energy har signert en strukturell avtale med boreutstyrsselskapet Advanced Drilling.

I henhold til avtalen vil Advanced Drilling War Energy levere Riserless Mud Recovery (RMR) -tjenester i sitt skjærende transportsystem (CDS) og krigsenergidrevne sektorer.

I følge en forbedret boring ledet av Strame utenfor Bergen, Norge, sørger RMR-systemet for at all jord blir returnert til skjærhavet og slippes ut til sjøen ved null.

«Resultatet er et trygt og stabilt topphull som bores med minimal miljøpåvirkning. CDS- og RMR-systemer har blitt brukt i mer enn 900 brønner over hele verden,» sa Improved Drilling.Avansert boreteknologi og tjenester vil bli brukt i Boulder Field, Goliath Field og ulike studiebrønner på norsk kontinentalsokkel.

«CDS-teknologien for avansert boring tillater operatører å ta kutt, sement, jord, leire og andre avleiringer fra brønnen på en sikker og effektiv måte og dumpe dem på bestemte steder i sjøen,» sa den forbedrede boringen.

Lunde i dingsen, Utnevnt til administrerende direktør i Upgraded Drilling i oktober, Sa: «Vi er glade for å ha valgt å bruke oppgradert boreteknologi og tjenester for mange brønner i War Energy NCS. Et annet tegn på at våre løsninger og teknologier er pålitelige og pålitelige.»

READ  Amazons App Store kjører på Android 12 igjen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *