Forbedret boreteknologi for War Energy Ops

2. desember 2020

Kreditt: Forbedret boring

Det norske olje- og gasselskapet War Energy har signert en strukturell avtale med boreutstyrsselskapet Advanced Drilling.

I henhold til avtalen vil Advanced Drilling War Energy levere Riserless Mud Recovery (RMR) -tjenester i sitt skjærende transportsystem (CDS) og krigsenergidrevne sektorer.

I følge en forbedret boring ledet av Strame utenfor Bergen, Norge, sørger RMR-systemet for at all jord blir returnert til skjærhavet og slippes ut til sjøen ved null.

«Resultatet er et trygt og stabilt topphull som bores med minimal miljøpåvirkning. CDS- og RMR-systemer har blitt brukt i mer enn 900 brønner over hele verden,» sa Improved Drilling.Avansert boreteknologi og tjenester vil bli brukt i Boulder Field, Goliath Field og ulike studiebrønner på norsk kontinentalsokkel.

«CDS-teknologien for avansert boring tillater operatører å ta kutt, sement, jord, leire og andre avleiringer fra brønnen på en sikker og effektiv måte og dumpe dem på bestemte steder i sjøen,» sa den forbedrede boringen.

Lunde i dingsen, Utnevnt til administrerende direktør i Upgraded Drilling i oktober, Sa: «Vi er glade for å ha valgt å bruke oppgradert boreteknologi og tjenester for mange brønner i War Energy NCS. Et annet tegn på at våre løsninger og teknologier er pålitelige og pålitelige.»

READ  Bankstyrer over hele verden mangler teknisk ekspertise: Accenture Report

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *