Forbud mot gruvedrift i kryptovaluta i Kina: Bitcoin stanser salget av gruvedrift

Bitcoin, Kinas største gruveprodusent av kryptovaluta, sa at den hadde sluttet å selge sine produkter på spotmarkedet for å lette salgspresset etter Beijings forbud mot gruvedrift av bitcoin.

Bitcoin tilbyr også “kvalitets” strøm utenlands med sine kunder i USA, Canada, Australia, Russland, Kasakhstan og Indonesia.

Kinas statsråd, eller kabinett, lovet å stenge bitcoinhandel og gruvedrift innen utgangen av mai i et forsøk på å dempe økonomiske risikoer. Bitcoin-prisen i India er Rs. 25,8 lakh til 11 am 25. juni.

Som svar på Beijing-samtalen har Kinas største gruveknutepunkter for kryptovaluta, Indre Mongolia, Xinjiang, Yunnan og Sichuan, utstedt detaljerte tiltak for å diversifisere handel.

Etter forbudet selger mange kinesiske gruvearbeidere maskiner og forlater virksomheten eller frakter maskiner til utlandet.

“(Overseas) gruvedriftsteder ble ikke bygget over natten, og salgspresset i sekundærmarkedet var stort,” sa Pitmine i en uttalelse.

Bitcoin har besluttet å slutte å selge sine Antminer-maskiner over hele verden “for å bidra til en balansert transformasjon av industrien.”

Oversjøiske markeder der kinesiske gruvearbeidere forventer billig strøm inkluderer Hviterussland, Sverige, Norge, Angola og Kongo.

© Thomson Reuters 2021


Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer krypto med WazirX-sjef Nisal Shetty og Weekend Investing-grunnlegger Alok Jain på banen til Gadgets 360-podcasten. Orbit er tilgjengelig Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music Få podcaster hvor som helst.
READ  Det er mørke mønstre over hele internett som villeder forbrukerne

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *