Fordampet etter det forræderiske sjokket

Nærbilder av co-stars Lily James (31) og Dominic West (50) forrige uke Sendte sjokkbølger gjennom Hollywood. Sistnevnte er virkelig gift med en kvinne som faktisk er helt annerledes, og dermed forlater situasjonen og uttrykker det mildt, dessverre.

James og Dominic spiller for tiden sammen i TV-serien «The Pursuit of Love», der de spiller far og datter. Personlig er de uforgjengelige i varmen (inkludert kyssing), og finnes i en av mange kjærlige omgivelser.

Mange bilder viser Vesten uten giftering. For en uke siden dukket han opp sammen med sin kone – Catherine Fitzgerald – for å dempe de direkte ryktene om utroskap.

Avbryter

Når det gjelder Lily James, bedre kjent fra «Downton Abbey» og hovedpersonen i Disneys siste Cinderella-versjon, ser hun ut som om hun sank til bakken etter at skandaløse bilder traff internett.

Skuespilleren har avlyst flere opptredener hun hadde planlagt, blant annet i Graham Nortons TV-show, der hun egentlig skulle promotere Netflix-filmen «Rebecca». Det skriver nettstedet Metro.

TAUS: Lily James har tatt mange viktige Hollywood-roller de siste årene, og er en veldig populær skuespillerinne. Nå er dette et helt annet tema, som tiltrekker seg publikums oppmerksomhet. Foto: Joel C. Ryan / AB / NTP
Se også

«Mamma Mia» – Filmen var også planlagt promotert med Jimmy Fallon, skriver Metro.

James « Instagram-konto Hun har stått stille siden begynnelsen av måneden, ellers hadde hun ikke blitt sett mye på sosiale medier.

Håndskrevet notat

Den populære Hollywood-profilen har ennå ikke kommentert de aktuelle bildene, som er tatt i Roma.

Falske påvisning: Jurkin Wastrand innrømmer at han ble tatt bort da han arrangerte et løgnedetektoreksperiment for familien sin under innspillingen av «Fungiform». Video: Red Carpet / TV2
Se også

31-åringen er ikke sikker på om han er singel eller ikke. Han har tidligere filmet Med «Avengers» -stjernen Chris Evans, Også knyttet til skuespilleren Matt Smith (37).

Som nevnt dukket Dominic West, som har vært gift siden 2010, og kona sammen offentlig forrige uke. Det skjedde utenfor parets hjem, der de ga fotografene håndskrevne notater.

«Ekteskapet vårt er sterkt, og vi er utvilsomt fortsatt sammen. Tusen takk», het det i notatet, som ble signert av paret.

LAPP: Dette notatet ble gitt til fotografene som en forklaring på de forræderiske ryktene signert av både West og Fitzgerald. Foto: Splash / NDP
Se også

West skal ha muntlig fortalt eksisterende fotografer det samme, mens han stilte for flere bilder med kona – der de kysset og klemte hverandre.

Paret har ennå ikke rapportert om noen forvirring, og skuespilleren skal ha nektet å svare på spørsmål angående den godt omtalte Italia-reisen.

Riktignok sier en kilde Daglig post Kona må ha blitt knust etter å ha sett bilder av James og mannen i Roma. Kilden sier at han dro til Irland for å se moren sin og få litt fred.

Clint til: West og Fitzgerald har vært gift i ti år. De deler fire barn, Dora (13), Chenon (12), Francis (11) og Cristabel (7). 50-åringen har datteren Martha West (22) fra et tidligere ekteskap. Foto: MIKE / SplashNews.com/NTB
Se også

Spennende rapporter

Som et resultat av bildeskandalen har Internett lagt merke til seg selv i flere tidligere rapporter fra Dominic West, som omhandler forræderi.

I et intervju Kveldsstandard I 2016 mente han at kvinner ofte burde tilgi menn for utroskap.

– Jeg mener at kvinner ofte ikke tar hensyn til problemstillinger. Å sparke noen for en flørt er ikke gøy? Alle bør se på oppførselen til menn mellom 40 og 50 år med fingrene. La det gå, sa han den gangen.

Dette intervjuet ble gjort under Westins hovedrolle i HBOs favoritt «The Aber», der han spiller en mann som starter et forhold utenfor ekteskapet. Litt motstridende karakter, i forhold til omstendighetene i virkeligheten.

Les mer: Forloveden er sint

READ  Omigron-varianten er funnet hos rundt femti personer i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *