«Fordi jeg også er gravid, er det ekstra stressende»

Katie og Andrew ble omringet av 85 av sine gjester 9. april i et luksuriøst landlig rom på Judge’s Country House Hotel i Kirklevington, England. Forrige måned betalte paret sin siste betaling på 9000 pund. Men hvis alt så ut til å gå etter planen, endret ting seg plutselig forrige uke, forteller kollegene våre fra Mirror.


videoer

Faktisk, en måned før bryllupet hennes, mottok 26-åringen en e-post om at det var kansellert og at hun ville bli refundert. Rommet lover å hjelpe ham med å finne en erstatter.

Forsiktig hadde den unge engelskkvinnen allerede tatt med seg brudekjolen i juli i fjor, brudepikenes kjoler, kjoler og forskjellige buketter. Et depositum på 1000 pund ble også betalt for kaken og blomstene. «Jeg er helt avsky», svarte Katie. «Fordi jeg også er gravid, er det ekstra stressende».

Siden situasjonen ikke er stressende nok, kan ikke mottakslokalet gi det unge paret erstatning direkte. — De sa at de ville prøve å betale oss tilbake, men det kunne de ikke gjøre før salget (rom, red.anm.) var over, forklarer den engelske kvinnen. «Vi kommer til å tape over 1000 pund i innskudd og så videre. Vi vet ikke når vi vil bli betalt tilbake. Vi er helt utslitte og vet ikke hva vi skal gjøre nå.

Merkelig nok hadde også en annen kvinne ved navn Yvonne, arrangementsarrangøren, leid dette lokalet til høstball til samfunnsnytte. Etter å ha betalt depositumet sa personalet at lokalet var i ferd med å stenge og at hun ville bli refundert. Etter det er arrangøren ennå ikke kontaktet av eierne av lokalene.

READ  Prins Harry delte en usannsynlig historie om penisen sin på amerikansk TV

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *