Forespørsel Ends & Art News om at Britney Spears angrep ansatte

Myndighetene sier at de etterforsker påstander om overgrep mot Britney Spears etter en ansattes påstand om at sangeren overfalt henne.

Delegater deltok på Spears ‘hjem i Sør -California, hvor en av de ansatte rapporterte en tvist mandag kveld, sa Ventura County lensmannskontor.

Lensmannskontoret la til at det ikke er meldt om personskader, og rapporter tatt av varamedlemmer vil bli overlevert til aktor for vurdering.

Spears advokat, Matthew Rosangard, sa i en e -post at etterforskningen var “altfor spennende tabloidfôr – om en mobiltelefon”.

Han sa “hvem som helst kan komme med en beskyldning, men den bør lukkes umiddelbart” og la til at “det er ingen streik og tilsynelatende ingen skade”.

Frøken Spears ansatt Rosencard i forrige måned fordi hun hadde prøvd å kontrollere pengene hennes etter å ha tilbrakt de siste 13 årene under domstolsvakt.

På rettsmøter kalte Spears konservatismen “overgrep”.

Rosenkard gjorde Spears ‘far, James Spears, til sin første prioritet som forsvarer.

Forrige uke, hun Faren gikk med på å gi opp kontrollen Han har overvåket livet og økonomien siden 2008 på eiendommen hans på 60 millioner dollar, men angav ikke når han ville gjøre det og sa at det var “til rett tid”.

READ  Storbritannia har gått inn i en periode med nasjonal sorg for prins Philip - som betyr her

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *