Forfatter som først publiserte i Tiverton Gazette er nå en bestselger

En forfatter som først ble publisert på skolen i en historiekonkurranse organisert av Tiverton Gazette, er nå en internasjonalt bestselgende forfatter.

Kate Lord Brown, som nå bor i Dulverton, gikk på skolen på Redvers og Blundell, har sett sine viktigste bøker utgitt over hele verden på flere språk.

Hun var finalist i ITVs The People’s Author-konkurranse og var en regional vinner i BBCs International Radio Dramaturgy Competition. Etter mange år å ha bodd og jobbet i utlandet, returnerte Kate til Devon og var bare finalist i RNAs Elizabeth Goudge Trophy i 2020.

“Jeg tror folk trenger å unnslippe historier mer enn noen gang akkurat nå,” sa han.

Kates bøker er historisk fiksjon.

“Jeg elsker å finne fantastiske utdrag av glemt historie, som de kvinnelige Spitfire-pilotene fra ‘The Beauty Chorus’ og de kvinnelige soldatene fra ‘The Perfume Garden’, som finner sted under den spanske borgerkrigen. Den romanen var på listen over årets romantiske roman. “

Kates siste roman, ‘A Season of Secrets’, ble nettopp utgitt denne måneden av Orion.

Hun forklarte: «Den var inspirert av en vakker tiara som jeg så på The Antiques Roadshow. “Mens jeg forsket på boken, var jeg heldig å snakke med Geoffrey Munn, smykkeeksperten.”

Romanen er også utgitt i Norge og Tyskland, der Kates bøker er bestselgere.

Hun la til: “‘Den er over tolv måneder, og historien strekker seg fra første verdenskrig til 1970-tallet, og avdekker hemmelighetene til tolv fødselssteiner og mysteriet bak en uvurderlig diamantbrosje.”

Hun beskrev plottet med å si: ”Når Grace Manners flytter inn i en liten hytte på Wittering Manor-eiendommen, håper hun at det blir den perfekte nye begynnelsen etter at livet hennes ble revet fra hverandre for syv måneder siden.

READ  FC Barcelona - La Liga: Gibraltar sentralforsvar som stoppet Haaland: En forsterkning for Barcelona?

“Siden mannen hennes forsvant, sammen med det meste av pengene hennes, har Grace slitt med å få endene til å møtes, men nå jobber hun for den eksentriske Fraser Stratton, og har sitt eget rom for å lage sine delikate smykker igjen.

“Men når Grace begynner å avdekke historien bak en vakker diamantbrosje, blir hun oppslukt av en mystisk familiehemmelighet som truer med å ødelegge det lille hun har igjen.”

Fremhev Tiverton, Devon ved å bli områdeambassadør.

Klikk her for å finne ut mer!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *