Forhåndsvisning: Gibraltar vs. Norge – Prognose, Team News

Game Mole Preview onsdag VM-kvalifiseringskamper – Europa-sammenstøt mellom Gibraltar og Norge, som inkluderer spådommer, lagnyheter og mulige sekvenser.

Gibraltar Og Norge Gå tilbake til internasjonal aksjon for deres start onsdag kveld VM 2022 Kvalifisering på Victoria Stadium.

Begge land blir med i gruppe G av Nederland, Tyrkia, Montenegro og Latvia, og besøkende vil se frem til å kunne starte kampanjen når de ser frem til sin første store kamp siden 2000.


Kampforhåndsvisning

© Reuters

Etter å ikke ha kvalifisert seg for Euro 2020, Lars Lockerback Han kunngjorde sin avgang i oktober 2020 Gamle Solbagan Den nye mannen får sin første internasjonale jobb.

Den tidligere Wolverhampton Wanderers-hovedtreneren har tjent en talentfull tropp som har potensial til å være en av de mest spennende nasjonene i Europa. Earling Brad Holland Og Martin Odegord Har vokst som en stor offensiv aktør de siste årene.

Solbagan vet at det vil ta mer enn disse to ungdommene å lede laget sitt til en ny æra, men i Holland er Norge nå en av de tredje angriperne i verden.

Norges siste landskamp fant sted i november 2020, da løvene vant 1-1 i Østerrike, selv om til tross for at mange spillere testet positivt for koronavirus og håndhevet regjeringens reisebegrensninger, ble de totale kampene gjort på laget deres.

Nå ser løvene ut til å passe inn og gå videre, med en sterk 31-mannstropp mot Gibraltar, og gi dem en sjanse til å starte sine VM-kvalifiseringskamper på en lys måte og sikre en seier mot en av Europas svakeste nasjoner.

Norges Earling Holland med Nord-Irlands Trevor Carson i UEFA Nations League 14. oktober 2020© Reuters

Gibraltar kjemper bare for sin andre VM-kvalifiseringskamp, ​​og drømmer om en vellykket vei til Qatar kommer neppe til å gå i oppfyllelse.

READ  Fergeskip i trøbbel i Norge - gCaptain

I de forrige ti kvalifiseringskampene for verdensmesterskapet i 2018 tapte Gibraltar alle sine kamper og slo inn 47 mål.

Siden de aksepterte fullt UEFA-medlemskap i mai 2013, har Gibraltar vunnet bare seks av sine 52 internasjonale kamper, inkludert en mot gruppe G-rivalene Latvia, men sjansene for å søke en gunstig avgjørelse mot Norge er fortsatt høye.

Imidlertid har Gibraltar bare tapt to av sine seks siste kamper med Norge, inkludert seier og uavgjort mot både San Marino og Liechtenstein under den vellykkede UEFA Nations League-kampanjen, og toppet League T2.

Hovedtrener Julio Caesar Ribas Han vil føle at møtene mot Montenegro og Latvia er de eneste realistiske sjansene for å hente poeng, men håper at spillerne hans kan gjøre en god redegjørelse for seg selv på onsdag kveld og gi dem håp for resten av kampanjen.

Gibraltar-format (alle treff):

Norsk format (alle treff):


Team Nyheter

Joshua King scorer for Norge 12. oktober 2019© Reuters

Da Gibraltar kårer en mann på 40 personer til denne internasjonale pausen, har Ribas rikelig med stab å velge mellom i åpningskampen mot Norge.

Keepere Dale Calling Og Kyle Goldwin Konkurrerende om trøye nummer én, vil Colling mest sannsynlig bli godkjent etter å ha startet fire av de fem siste løpene.

Kant Lee Casio, Som scoret Gibraltars første kampmål mot Skottland i mars 2015, kan gå videre til startoppstillingen Mohammad Badr Hassan, Under spissen DJ D Bar Forventes å lede denne linjen.

Når det gjelder Norge, gjenstår det å se hvordan Soulbach vil ha ansvaret for sitt første spill, men han kan bestemme seg for å holde seg til 4-4-2-formasjonen han tidligere brukte under Lagerback.

READ  Joseph Parker vs Jr. f

Sheffield United midtbanespiller Sanderfjellene Selv om han er innkalt til laget ettersom han er på bedring etter en hamstringskade, er det lite sannsynlig at han kommer til å spille.

Keltisk kantspiller Mohammed Eliona oussi, Hvem scoret i det gamle faste derbyet mot Rangers sist helg, forventes å starte til venstre, mens Joshua King Eller Alexander Sorlot Kan spille før med Holland.

Gibraltar mulig startsekvens:
Ringer; Sersjant, Cipolina, Wiseman, Mouli, Olivero; Walker, Ronan, Annesley, L. காசியாரோ; D se

Norge mulig startsekvens:
Georstein; Linné, Strondberg, Azer, Alesami; Odegord, Mitsjo, Fosum, Eleona oussi; King, Holland


Grønn bakgrunn for SM-ord

Vi sier: Gibraltar 0-5 Norge

Med fremveksten av et talentfullt lag har Norges forventninger blitt betydelig økt, og nå er det ytterligere press for å levere etter å ha unnlatt å kvalifisere seg til Euro 2020.

Løvene har gitt en direkte start på sin kvalifiseringskampanje for verdenscupen og burde være veldig sterke for Gibraltar og forvente at tilskuere vinner trygt.


Topptips

Våre ekspert tipster-partnere Sporida.com Forutsi at minst ett lag (PDTS – Nei) ikke scorer i denne kampen. Klikk her Finn ut hva annet de forutsier for dette spillet og for velprøvde fotballtips.PDTS-nummer: Krøller


ID: 440333: 1false2false3false: QQ :: db Fra skrivebordet: Lenbot: Samling 10829:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *