Forhåndsvisning: Montenegro vs. Norge – Prognose, Team News

Game Mole Preview Tirsdagens VM-kvalifiseringskamp mellom Montenegro og Norge, inkludert spådommer, lagnyheter og mulig rangering.

Montenegro Spill vert Norge Tirsdag kveld med sjansen til å åpne seks poengs forskjell mellom seg selv og sine motstandere i gruppe G.

Til tross for deres ensidige nederlag mot Tyrkia i helgen, vil Norge imidlertid gå tilbake i konflikt med seieren i Podgorica.


Kampforhåndsvisning

© Reuters

Om gangen Earling Brad Holland Etter å ha etablert seg som den mest etterspurte spilleren på planeten, forventer Norges supportere naturligvis at landslaget deres blir utfordret til å vises for første gang i en stor turnering siden 2000.

Imidlertid førte en reversering av 3-0 til Tyrkia lørdag skandinaviske tilhengere tilbake til jorden og lot dem tenke på muligheten for skuffelse.

Tirsdag kveld vil imidlertid endre stemningen på Victory Camp Gamle Solbagan Han vet snart at løfting av spillerne vil være langt fra en enkel oppgave etter hans nylige tilbakeslag.

Med at Norge fortsatt bare taper fire av sine siste 18 kamper i alle konkurranser, har deres beste seire kommet mot land som Romania og Nord-Irland.

Montenegros Sarko Tomasevic feirer sitt tredje mål med laget 31. mars 2021© Reuters

Å få Montenegro bedre passer til disse resultatene, men det er langt fra en forutgående konklusjon som vil gi dem formen til sine neste motstandere.

Siden tapet 7-0 mot England i november 2019, har Montenegro bare tapt en gang på 11 turer.

Men, Myotrak RadulovicVant tre kamper og hevdet viktige seire over Latvia og Gibraltar.

De modige Falcons jobbet hardt på begge enhetene, men å utvide deres nåværende løp på tirsdag vil sette dem foran land som Norge og Nederland før september-gjenopptakelsen.

READ  Ubeseiret Norge topper andre dagen i verdensmesterskapet i curling for menn

Steven Zovetik Han har scoret tre mål på de to siste møtene, noe som forsterker inntrykket av at han vil være viktig for hans sides håp om å sikre seg en umulig plass i Qatar.

Montenegro VM-kvalifiseringskamp – Europa Format:

Montenegro-format (alle kamper):

Norge kvalifiserer seg til verdensmesterskap – Europa-format:

Norsk format (alle treff):


Team Nyheter

Myotrok Radulovic, nå ansvarlig for Montenegro, avbildet i januar 2019© Reuters

Det forventes at Radulovic vil huske Stephen Chawick Zovetik etter hoveddobbeltutgangen fra startoppstillingen mot Gibraltar.

En Patos Bekiraj Eller Euro Zurtzewicz Tar sin plass i angrepet, men Vladimir Jovovich Kan holde plassen foran Igor Ivanovic.

Norge ville absolutt være uten Christian Thorstweight, Han ble sendt etter å ha blitt introdusert som et alternativ til Tyrkia.

Andre Hansen Står i kø for å få plass Rune Jorstein Etter førstevalget blir keeperen trukket tilbake ved pause i det spillet.

Jonas Svensson Og Joshua King Alternativer for Solbagan hvis han vil gjøre ytterligere endringer i laget sitt.

Montenegro mulig startsekvens:
Mizadovic; Marusik, Savik, Wujasic, Radunovic; Kosovic, Skesik; Zhovovic, Zovetik, Haksapanovic; Beckraj

Norge mulig startsekvens:
Hansen; Ryerson, Gregerson, Azar, Meling; Mitsjo, Odegard, Berg, Eleona oussi; Holland, Sorlot


Grønn bakgrunn for SM-ord

Vi sier: Montenegro 2-2 Norge

I deres angrep på Hollande er det vanskelig for noen å utelukke Norges sjanser mot enhver opposisjon. Likevel ser deres sikkerhet nå ut som sårbar, og vi forventer at det gjenoppbyggende Montenegro tar en andel i plyndringen.


Topptips

Våre ekspert tipster-partnere Sporida.com Spår mer enn 1,5 mål i denne kampen. Klikk her Finn ut hva annet de forutsier for dette spillet og for velprøvde fotballtips.Over 1,5: Data


ID: 440914: 1false2false3false: QQ :: db Fra skrivebordet: Lenbot: Samling 9578:
READ  En norsk feiing med Emil Iverson i første fase; Skomaker 18., Patterson 21. - Fosterscare.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *