Forhåpentligvis koster det å ta i bruk K-elbilen

Circle K driver et høyhastighets ladenettverk med mer enn 500 ladere i sine prognoser i Norge. Ladere er selskapseide høyhastighets elbiler. Er en kombinasjon av ladere og partnerladingstilbud med Tesla og Ionity.

På de travleste motorveiene i Norway Circle K har områdene 20 til 40 hurtigladere. I sentrum av Oslo, Circle K, som begynte å erstatte drivstoffpumper med høyhastighetsladere. Forhåpentligvis har Kay utvidet tilbudet med mer enn 4200 betalingspoeng for hjem og arbeidsplass.

Couche-Dart startet i Quebec og California-markedet og lanserte EV-lokasjoner i Nord-Amerika. Begynner å gi ut ladeløsninger, som de neste månedene forhåpentligvis vil være en kombinasjon av Q-merkede ladere og partnerladeløsninger. Praktiske butikknyheter Tidligere kunngjort.

“På vårt EV Lab i Norge har våre dedikerte team mange års erfaring i det mest modne markedet for elektriske kjøretøyer. Vi vil alltid gi den beste opplevelsen for våre kunder, og Norge gir oss de perfekte testforholdene for første generasjons EV teknologi for ladere, biler og tariffer Inkludert metoder, ”sa Hans-Olov Hydel, Operations Europes visepresident for coaching.

“Nordmenn er stolte av å betrakte Circle K som et ledende reisemål for EV-lading, og ser frem til å utvide vårt nettverk av høyhastighetsladere og hjemmeladeløsninger utenfor Norge i de kommende månedene og årene,” sa han.

Per 11. oktober 2020 hadde det Laval-baserte Cooch-Dort-nettverket 9 261 nærbutikker over hele Nord-Amerika. Dets nordamerikanske nettverk består av 18 forretningsenheter, inkludert 14 stater i USA og 10 stater i fire stater i Canada. I Europa har Cochrane-Dort-nettverket 10 forretningsenheter med 2722 butikker over Skandinavia, Irland, Polen, Baltikum og Russland.

I tillegg opererte mer enn 2220 butikker under lisensavtalene under Circle Q-banneret i 15 land og territorier, og brakte det totale globale nettverket til mer enn 14.200 butikker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *