Forkortet konsert: Liam Gallagher utløser et helseproblem

Han var på konsert på Beauregard-festivalen nær Cannes i Frankrike. Han avlyste også showet som var planlagt til søndag i Cognac.

Lesetid: 2 min

LDen engelske rockeren Liam Gallaghers «bad boy» ba om unnskyldning for å ha avbrutt konserten hans på Beauregard-festivalen nær Cannes på lørdag, med henvisning til «laryngitt» og var også ansvarlig for å avlyse showet hans som var planlagt til søndag. Cognac.

«Jeg beklager til alle som kom til Bureau Fest (sic) i går kveld, jeg er veldig skuffet over å måtte kutte settet kort,» sa den tidligere Oasis-forsangeren på Twitter.

«Jeg ble diagnostisert med laryngitt i dag, og legene rådet meg til å hvile. Dessverre betyr det at jeg må avlyse min neste konsert i Cognac …», la han til om sitt planlagte besøk på Blues Passions-festivalen, og la til at han var «virkelig lei seg», men opptatt av å sette «helsen først».

Fredag ​​kveld forlot 49 år gamle Liam Gallagher, som hadde opptrådt på Beauregard i rundt tretti minutter foran et publikum på mer enn 28 000, plutselig scenen midt i en sang, tilsynelatende irritert, for å bu fra det dempede publikummet. Vist av en video som finnes på sosiale nettverk.

Festivalarrangørene nektet ethvert ansvar før sangeren ba om unnskyldning lørdag.

«Siden onsdag har John (festivalpseudonym, red.anm.) og teamet hans gjort alt for å ønske festivalgjengere, samarbeidspartnere, team og selvfølgelig artister velkommen. Vi vil gjerne påpeke at Liam Gallagher har kuttet konserten hans av grunner. fullstendig urelatert til festivalen», sa arrangørene i en pressemelding sendt til AFP.

«Vi beklager denne situasjonen, men profesjonaliteten til teamene våre kan ikke stilles spørsmål ved,» la de til.

I følge festivalens nettside delte Ninho og Vianney samme scene før ankomsten til «popikonet» Liam Gallagher, som skulle presentere sitt tredje soloalbum «C’mon You Know».Beauregard-festivalen som ble opprettet i 2009, ble arrangert i byen Hérouville-Saint-Clair (Calvados), og varer til søndag.

READ  "En skam for monarkiet": Meghan og Harry traff fra alle kanter etter ny bråk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *