Formel 1 | Alfa Romeo F1: Vasseur ønsker å integrere Kubica i selskapskartet

Frédéric Vasseur ønsker å gi Robert Kubica en viktigere rolle i Alfa Romeo F1. Direktøren for Sauber-teamet, som kjører under fargene til den italienske produsenten, er ennå ikke sikker på hvordan den polske sjåføren skal integreres i organisasjonskartet, men tenker seriøst på det.

«Jeg tror. Men jeg vet ikke hvilken posisjon han kan være i. Jeg tror på ham, det er ikke alltid lett å håndtere ham, men det er normalt for en racerfører.» Vasseur forsikrer.

«For Sauber er Robert sannsynligvis en av de beste personene fordi han vant et løp i Canada. Han har vært med oss ​​i noen år, og jeg vil gjerne finne en løsning for et mulig samarbeid i fremtiden. Men det gjør jeg ikke har noen ideer ennå.»

Vasseur forsikrer at Kubica ikke bare skal sees på som en representant for sponsoren hans Arlen: «Han er ikke en sponsor. Selvfølgelig må vi vite at det er viktig for Orlan at Robert på en eller annen måte er involvert og en del av laget.»

«Men han gjør en god jobb. Han har en veldig sterk teknisk sans og det er alltid bra for oss å ha et annet perspektiv på det vi gjør. Dessuten er han alltid kreativ når han trener gratis.

Kubica er «en spesiell person»

Den franske lederen husket også hvordan Kubica reagerte perfekt på teamets oppfordring om å erstatte Kimi Raikkonen i Italia og Nederland i fjor: «Han beviste sin klasse i disse to eksepsjonelle situasjonene. På Zandvoort ba vi ham bare kjøre bilen lørdag morgen.»

«Jeg husker at han kjempet [Sebastian] 10 runder og Vettel kjørte forbi ham også. Det var en flott prestasjon. For meg er han veldig spesiell fordi jeg har tilbrakt mesteparten av livet mitt med Robert og kjempet med ham.

READ  Novak Djokovic kan ofre Roland-Goros og Wimbledon: «Jeg er ikke imot vaksinen, men jeg er villig til å betale for den»

«Da jeg var på Renault, ba jeg ham komme til Renault og kjøre enseter igjen. Jeg var overbevist om at Robert var en veldig spesiell person, så jeg ga ham muligheten til å teste simulatoren først.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *