Formel 1 | Alonso samlet McLaren-mekanikere til sin sak med kontantkonvolutter

Tidligere McLaren F1-mekaniker Mark Priestley hevdet Fernando Alonso allerede hadde delt ut konvolutter fulle av kontanter. «Elsk ham mer» Mer enn Lewis Hamilton.

Hamilton og Alonso har bare vært lagkamerater i ett år, men det har ikke stoppet dem fra raskt å eskalere til en intens rivalisering med hverandre.

Hamilton ble forventet å spille andrefiolin til den fremtidige syv ganger verdensmesteren Alonso på grunn av hans ankomst som en nykommer til sporten og den nyetablerte rollen som den to ganger verdensmesteren Alonso, men det skjedde snart ikke.

Den unge britens første sesong i sporten kom til hodet da Alonso bevisst stoppet i gropene for å bremse lagkameratens innsats under kvalifiseringen til den ungarske Grand Prix. Nå viser det seg at den aktuelle taktikken ikke bare er begrenset til banen.

I en tale på PitStop-podcasten sa den tidligere McLaren-mekanikeren at han en gang mottok en konvolutt som inneholdt €1500.

«En av Fernandos taktikker er å prøve å bringe hele laget til hans side av garasjen. Han prøver å ta kontroll.»

«I 2007, da Fernando var på et løp, kom jeg og Fernandos manager, treneren hans, delte ut små konvolutter fulle av penger til alle som ikke var i bilen til Luis.»

«Så teamet hans og støtteteamet – jeg ledet det dedikerte eselteamet, så for de to rytterne – fikk vi alle disse små brune konvoluttene, og jeg husker at jeg åpnet konvolutten, det var rundt €1500 eller noe sånt.»

«Det var så dumt, for det første får du en tom konvolutt og jeg sier «Tusen takk, hva er det?» Lederen går bare bort og du har denne tingen i hendene dine, du åpner den og den er bokstavelig talt full av penger.»

READ  Ballon d'Or: Ingen tvil, 4 kjente kilder bekrefter navnet på vinneren. Denne gangen...

«Du begynner å se deg rundt på deg selv og kollegene dine. «Har du åpnet ditt? Hvor mange har du?» Plutselig begynner det å spre seg gjennom laget, og de eneste som ikke får det til er Lewis» team.»

«Vi begynner å forstå hva som plutselig skjedde, han ønsker å få mer støtte, han prøver å inspirere, la oss si at folk bør støtte hans side i denne alvorlige kampen.»

Taktikken mislyktes da ledelsen oppdaget hva som hadde skjedd og tvang mottakerne til å donere til veldedighet.

«På den ene siden kan du si at det var en smart taktikk, men etter hvert fant teamet ut av det og donerte alt til veldedighet, noe som er bra, men det er et lite innblikk i to forskjellige tankesett.»

«Lewis gjorde forskjellige ting, Lewis spilte små kamper med media, de gjorde alle dårlige ting og gode ting, ingen av oss er perfekte, men de fulgte strategien deres for å bli den beste sjåføren i Formel 1. Det var annerledes, begge oppnådde bra resultater på forskjellige måter, men de var veldig forskjellige. var tilnærminger.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *