Formel 1 | Alpine F1 klar til å gå til London High Court for Biastre

Ting skrider frem bak kulissene angående Oscar Piastres kontrakter med McLaren og Alpine F1.

CRB, et organ opprettet av FIA som er ansvarlig for å anerkjenne gyldigheten av kontrakter signert mellom sjåfører og lag, ville ha gitt en positiv mening om begge kontraktene! I dette tilfellet ville de to signerte kontraktene være gyldige, noe som ville forårsake feil hos piloten og hans leder.

Åpenbart på den ene siden er Holders kontrakt (hos McLaren) der, mens Alpine bare ga et løfte om ansettelse.

Så hvordan skal dette løse seg? Kanskje i Alpine F1-domstolen kunne Piastre tape (hvordan kjøre en sjåfør som bestemte seg for å se andre steder), men kan til gjengjeld kreve millioner av euro i erstatning ved High Court i London.

Hvis den 21 år gamle sjåføren ikke oppfyller sine forpliktelser, forsikret teamsjef Otmar Szafnauer til Reuters. Szafnauer sier at alt tyder fra deres base i Paris på at Alpine var klar for en juridisk kamp etter augustpausen.

«Å gå til Høyesterett er 90% sikker på at det er dette vi vil gjøre» Han bekrefter.

American erkjenner at CRBs mening kanskje ikke er nok.

«Hvis CRB sier,» Kontrakten din er bare gyldig med Alpine,» og Piastre sier, «Det er flott, men jeg kjører ikke for Alpine,» kommer han til å være ute i et år, så må du gå til Høyesterett for å få erstatning.»

Piastre og manageren hans Mark Webber har selvfølgelig ikke de millioner av euro som skal til for å dekke Alpine F1, som har investert stort i private tester på A521, inkludert på banen fra Amerika til Austin. . Hvor mye skal de gi Alpine ifølge Szafnauer?

READ  Man City mot Chelsea Live! Champions League-finale

— Vi setter oss ikke ned med regnskapsførere for å beregne alt vi har brukt, noe vi må gjøre hvis vi går til Høyesterett.

I tillegg til Daniele Ricciardos lønn som skal betales i 2023, har Woking potensial til å betale denne enorme regningen hvis McLaren fortsetter avtalen med Piastre. dollar).

Det tegner til å bli en fascinerende og spent avslutning på sommeren mellom de to lagene som kjemper om 4. plass i konstruktørmesterskapet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *