Formel 1 | Alpine F1: Todd sammenligner Alonso med Schumacher i 1996

I Alpine F1 gjør Fernando Alonso det han kan, men Jean Todd tror posisjonen hans midt i Peloton skyldes bilen hans. Faktisk presterer den dobbelte verdensmesteren mye bedre, men han kan ikke gjøre det bedre enn kapasiteten til bilen hans.

“Alle som konkurrerer i verdensmesterskapet er veldig talentfulle sjåfører. To eller tre personer kan ha gnister, men den store forskjellen er bilen de får kjøre.” sa Todd.

“Vi har sett det tidligere. Se på Michael Schumacher, da han kom til Ferrari i 1996, var han verdensmester i 1994 og 1995. Han vant tre Grand Prix i 1996, men var langt fra en verdensmester. Da vi så ham med mange piloter.”

I følge Todd er dette ikke første gang vi legger merke til dette for Alonso, og jeg håper spanjolen får en bedre F1 i fremtiden: “Vi så det mens vi kjørte bilen som ikke tillot Fernando Alonso å vinne, og nå ser vi det.”

“Alonso er en eksepsjonell sjåfør, men i dag er han ikke bilen som vil tillate ham å vinne. Ja, i dag er det ubestridelig, men skepsisen til 2022 garanterer retten til å drømme.”

READ  Dalian Atkinson-rettssak: Kvinnelig offiser forteller ikke sannhet om kjærestens spark.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *