Formel 1 | Casley: En runde der Bahrain har sett på meg og smilt tidligere

Pierre Casley forbereder seg på å starte sin sjette sesong i Formel 1 denne helgen i første runde av 2022 Championship Bahrain Grand Prix.

Rouennais er fornøyd med forsøkene til AlphaTauri-teamet hans, men det er ennå ikke kjent hvor han vil være hierarkisk på Sakhir-kretsen.

«Testen gikk bra. Vi hadde ingen problemer med påliteligheten og gjorde alt arbeidet som planlagt. Ettermiddag i Bahrain.»

«Den nye bilen byr på nye opplevelser enn den forrige, men den er ikke mye annerledes når du kjører. Den er tyngre og du er litt glatt og endrer sikt fra cockpiten fordi dekkene er større. Vil ikke endre seg.»

«Hver del av bilen har blitt erstattet av den gamle. Det er mye å forstå om hvordan bilens base fungerer med aero-delen og de nye dekkene. Det er veldig komplekst, det er fortsatt mange spørsmål på dette tidspunktet. Vi vil fortsette å jobbe.»

Under den franske førerprøven la han merke til at det nå var lettere å følge og kjøre forbi en konkurrent med disse nye enkeltsetene.

«Jeg tror det er lett å følge hverandre tett med disse nye bilene. Det er lettere sagt enn gjort.

Casley vet alt arbeidet som må gjøres hvis situasjonen på det italienske laget er god.

«Innenfor teamet er situasjonen veldig bra, men vi vet at det fortsatt er mye arbeid som gjenstår for å forstå og lære denne bilen. Humøret vårt har ikke endret seg, vi vil gjøre det vi kan, men det er veldig snart. Hvis vi får en god sesong som i fjor.»

«Denne sesongen er Yuki (Sunoda) mer erfaren, så han kan bringe mer til laget. Så han vil bringe flere tekniske ideer, og vi vil bygge en sterk duo. Å gjøre den jobben er i våre hender. Så mange poeng som mulig for laget.»

READ  Liverpool-eiere må møte sannheten om FSGs beryktede europeiske Super League-plan

Som nesten alle andre, ble AlphaTauri tisse med sin AT03. Den franske sjåføren virker optimistisk og mener problemet er i rute.

«Vi starter sesongen i Bahrain med en krets jeg likte tidligere. Jeg ser frem til det. Selvfølgelig må vi være realistiske med hensyn til forventningene våre. Vinteren er et stort tema. Vår side i Bahrain var allerede bedre enn Barcelona, ​​​​men vi må fortsatt gjøre det. , Fordi det ikke er veldig hyggelig å kaste hodet overalt, men jeg er egentlig ikke bekymret. Det ser ut til at vi beveger oss i riktig retning.

«Spormessig vet vi hva vi kan forvente av forrige ukes test, og vi vet hva som skal til for å kjøre et godt løp. Vi har bare seks løypedager totalt, det er fortsatt mye å gjøre og lære. Med siktemålet å bygge bilen så snart som mulig.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *