Formel 1 | Elliott: Finner retning for Mercedes F1 W13

Toto Wolf avslørte det på slutten av Canadas Grand Prix, og Mike Elliott, teknisk direktør for Mercedes F1, bekrefter det i dag: en retning er funnet for å bygge W13 og til slutt redusere nising og returer.

Betydelige forbedringer må ha blitt gjort i Silverstone for å hjelpe med dette, men andre områder kunne følges veldig raskt etter funnene gjort i Baku og Montreal.

«Etter mitt syn er det flott å se litt mer fart fra bilen i løpet. Det er lov å finne en retning. Vi begynner å forstå problemene våre, og vi begynner å gjøre store forbedringer.»

«Men vi er veldig realistiske, vi har føttene på jorden og vi vet at vi må jobbe enda hardere for å løse alt. Vi må oversette denne forståelsen til komponenter som kan bringe bilen til fart, og vi prøver. Gjør det raskt.»

«Lære fra disse løpene vil bli brukt til de neste områdene. Det er åpenbart litt trangt for Silverstone, men vi planlegger, går i riktig retning.»

«Å ha et godt løpsløp i Canada hjalp oss mye. Til slutt ble laget virkelig bedre på W13 med 3. og 4. plass. Men vi glemte ikke at Perez trakk seg og Leclerc måtte komme tilbake. Ellers hadde det blitt 5. og 6.»

READ  Australske myndigheter har tilbakekalt Novak Djokovics visum

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *