Formel 1 | Hamilton ville ikke hatt en sjanse mot Russell i Miami

Mercedes F1 teknisk direktør Mike Elliott snakker om teamets strategiske ledelse i racing under Miami Grand Prix. George Russell startet på grove dekk etter en skuffende kvalifisering, og han kunne dra nytte av en virtuell sikkerhetsbil på slutten av løpet.

«VSC kom først, vi satte George inn, det er den rette tingen å gjøre.» Elliott forklarte. «Vi var i den posisjonen da, det ville ha vært et stort gap mellom Voltaire [Bottas]Lewis fulgte nøye med [Hamilton]George litt bak.»

«På dette tidspunktet i løpet var Voldemort og Louise på trange dekk, så Louise stengte Voldemort og skulle få en sjanse til å kjøre forbi på banen for en normal overdose, som er det vi forventet av løpet.»

«Men den virtuelle sikkerhetsbilen ble raskt en fullverdig sikkerhetsbil, da den skulle tette alle hullene og stramme sekken, og vi kommer til å finne oss i dekkene til Georges nye Mids. Mot det slitte – hardheten til Louis og Voltaire.

Russell ble bedt om å utvide arbeidet med harde dekk, noe som lønnet seg, mens hos andre Mercedeser var Hamilton ikke fornøyd med strategien, som førte til at han ble forbigått av lagkameratene.

«Sikkerhetsbilen kom til Louis på det verst tenkelige tidspunktet. Hvis vi ikke hadde tatt ham, ville George hatt et nytt dekk bak seg.»

«Hvis vi hadde gjort det, ville han ha mistet posisjonen på banen til George. Han ville vært bak George på banen. Selv om Lewis har nye dekk, er de eneste nye dekkene vi har harde eller myke.»

«Når du tror at soften hadde passet bra, vet vi at han varmer opp veldig raskt. Vi vet at han varmer opp enda raskere, fordi han var bak George som kjempet på banen., Det er fortsatt varmt. I dekkene.»

READ  Bahrain GB: Leclerc vinner og Ferrari dobler, katastrofe for Verstappen og Red Bull!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *