Formel 1 | Leclerc ønsker å «snakke» med Ferrari etter en «veldig skuffende» kvalifisering

Charles Leclerc er ikke fornøyd med lagets regnrisikohåndtering. Ferrari-sjåføren klarte ikke å sette en tid i Q3 på grunn av Scuderias mer vågale valg om å prøve mellomdekk.

Monegaskeren fullførte ikke runden sin da han var for treg og returnerte til garasjen for å legge på seg slicks, før George Russell gjorde en pit-stop da regnet kom. Han vil starte som nummer ti på sprinten.

Han legger ikke skjul på irritasjonen sin og ønsker å forstå denne avgjørelsen til Ferrari, som tok en stor risiko med en sjåfør uten straff på søndag, ettersom Carlos Sainz faller fem plasser.

Vi forventet ikke regn Leclerc sa at han håper å «redde» helgen hans. «Jeg skal snakke med laget og finne ut hva vi kan gjøre i denne situasjonen, men det er veldig skuffende på grunn av tempoet.»

«Vi har bilen til å gjøre det bedre enn det og de store poengene. Nå må vi virkelig komme videre og gjøre alt for å redde resten av helgen.»

Og for å understreke at han ikke tok avgjørelsen, men at den tilhørte teamet hans: «Jeg aksepterte beslutningen om å gå på banen i mellomtiden og ventet på regnet som ble kunngjort av laget. Sånn er det.»

For det femte innrømmer Sains noen feil

Carlos Sainz var femte raskest i kvalifiseringen, og spanjolen innrømmet at han gjorde noen feil. Han angrer på sin dårlige holdning på banen.

«Det var sprøtt, timingen, dekkene, valgene, spesielt i Q3. Forholdene var veldig kompliserte, vi prøvde å gå ut først, men vi mistet mye tid fordi Charles og Kevin var der. [Magnussen] før» Sier sier.

READ  Prestasjon: Kristian Blummenfelt slår Ironman verdensrekord på Cozumel denne søndagen!

«Jeg slo hardt, men gjorde feil som kunne ha kostet meg nummer to eller tredje, men i dag er Kevins dag. Jeg er glad på hans vegne og skuffet på min vegne.»

«Vi må gi alt for å være blant topp 3 i sprinten. Da blir vi straffet med fem plasser. Vi overlevde en veldig vanskelig situasjon og vi må undersøke for å forstå hva som skjedde i laget. , da må vi gjøre det bedre neste gang.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *