Formel 1 | Marco: Volz tar med seg gode ingeniører fra Mercedes F1

Dr. Helmut trodde ikke Marco Williams ville være det «lag B» Fra Mercedes.

Det ble nylig annonsert at den anerkjente Mercedes-strategen James Volls forlater de tidligere verdensmesterne for å bli Williams-teamsjef i år.

Noen tvilte på at avtalen faktisk kunne styrke Mercedes sin posisjon i F1, gitt Toto Wolffs historiske tilknytning til Williams-teamet og det Oxfordshire-baserte teamets bruk av Mercedes-motorer.

«Nei, jeg har helt annen informasjon. Ingenting er overlagt,» Red Bull-konsulenten beroliger Marco.

«Vowles overrasket Toto (Wolf) og dro av seg selv, og sies å ha gode ingeniører med seg. Kildene mine forteller meg hvorfor stemningen hos Mercedes er så spent.»

Toto Wolff gjentok det i går fra Kitzbühel hvor han deltar i ski-VM. «Det var veldig overraskende. Men James har alltid dette målet i tankene, og hos oss er en slik oppgang umulig fordi den er blokkert for øyeblikket.

Marco tviler på at Vols» avgang kan ha en umiddelbar negativ innvirkning på Mercedes.

«Vi får se. Det vil ikke påvirke ytelsen til bilen, men jeg tror fortsatt at Mercedes vil være den største utfordreren til å forsvare tittelen vår i år.»

Østerrikeren forklarer til og med at han tror Mercedes vil være i god form!

«Det er utrolig hva som skjer i Tyskland akkurat nå når det gjelder mangelen på interesse for F1. Det er ikke lenger en gratiskanal som ønsker å kringkaste sporten, selv noen løp. I Østerrike er det akkurat motsatt. Formel 1 vokser, mer enn noen gang. , Red Bull-laget regnes som det østerrikske landslaget, hele landet elsker det. støtter, det er derfor jeg håper at Mercedes vil være sterk igjen, slik at tyskerne identifiserer seg med henne.

READ  EM: Lotte Kopecky vinner gull!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *