Formel 1 | McLaren F1 har signert et flerårig partnerskap med Google

I forkant av sesongens første forsøk fortsetter McLaren å implementere nye avtaler med sponsorer. Det siste er enormt fordi det er Google, dataselskapet som føyer seg inn i rekken av McLaren Racing.

Mer spesifikt vil Google tilby 5G-produkter som kjører på Android, og vil fungere i mange år på F1, men også Extreme E, eksklusivt med Google Chrome for sin funksjonalitet.

Android-logoen er synlig på motorkortet til Lando Norris og Daniel Ricardos MCL36, vi forstår hvorfor den ble svart under Bahrain-testene, og kan også se Chrome-logoen. Felger vil ha Google-farger.

«Vi er veldig glade og stolte over å ønske Google velkommen til McLaren Racing Family» Sa Zak Brown, administrerende direktør i McLaren Racing. «Google er en global teknologileder og et gjennombrudd når det gjelder å koble mennesker rundt i verden.»

«Ved å integrere plattformer som Android og Chrome i driften vår, vil teamet vårt bli bedre støttet til å fokusere på ytelse. Vi ser frem til dette fantastiske partnerskapet fra Formel 1 til Extreme E.»

Nicholas Drake, visepresident for markedsføring i Google, ønsker delte verdier velkommen: «McLaren Racing representerer det best mulige potensialet i racingrunder når det kommer til ytelse, innhold og konsistens, og dette er verdiene vi deler på Google.»

«Vi bringer flere innovasjoner til plattformer som Android og Chrome, og integreres sømløst med andre Google-tjenester for å forbedre McLarens ytelse på Racing Day.»

Andre bilder:READ  Romelu Lukaku tapte mot Polens mottak og "begynner behandling"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *