Formel 1 | Når han tar farvel, presenterer Potts sin “fiasko” på Mercedes F1

Valteri Potas forlot Mercedes F1-teamet “Feil på en måte”.

I løpet av sine fem sesonger med Mercedes var Potass தொடர்ந்து medvirkende til å vinne fem påfølgende konstruktørmesterskap.

Finn har vunnet 10 Grand Prix, lagt til 47 pallplasser til rekorden og vunnet 20 av 101 løp, men han går videre til Alfa Romeo neste år uten noen verdenstitler.

“Ja, på en måte føler jeg at dette er en fiasko,” innrømmer Potas.

“Men i ettertid prøvde jeg alt jeg kunne. Hvis jeg kunne gjenerobre tid, hvis jeg kunne gjenerobre de øyeblikkene, ville jeg forfølge mitt beste som jeg gjorde.”

Botas, som jobbet med Lewis Hamilton, fant seg selv som en sterk lagspiller og motstander da Storbritannia vant fire strake titler før han tapte mot Max Verstappen i år.

Potos vet imidlertid at hvis han vil fortsette å utmerke seg som sjåfør og i karrieren, må han ta lyspunktene ved å gå til Alfa Romeo.

“Det er viktig å tenke på titlene og storskalapoengene til konstruktørene vi har vunnet sammen.” legger Potos til.

“Vi var veldig gode lagspillere. Jeg hadde en viss suksess. Jeg hadde mange staver, så du må beholde de gode tingene med meg.”

“Når jeg ser tilbake, ja, jeg tror jeg har oppnådd noe. Kanskje jeg ikke vant det store trofeet jeg sa til meg selv at jeg skulle vinne i en alder av seks, men likevel, vi gjorde noe.”

READ  Hundre: Chris Benjamin fyrer Birmingham Phoenix for å slå London Spirit

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *