Formel 1 | Norris er misfornøyd med vitenskapsmanøveren, og Ricciardo mister sin Mercedes V6

I løpet av noen få løp endret Ferrari konkurransen om 3. plass i Constructors’ Rankings mot McLaren (Scuderia har nå en ledelse på 31,5 poeng); Selv ved svingen tapte Lanto Norris alt på Interlogos’ første runde, nettopp mot en Ferrari, Carlos Science.

Kontakten ble ikke fulgt av FIA-etterforskningen … Det er sikkert at Lando Norris ikke likte manøvreringen til sin tidligere lagkamerat, til tross for denne uunngåelige kuldebrikken med ham, er forholdet til ham fint.

Hvis Norris kunne redde et poeng, ville han ha lagt merke til skaden denne søndagskvelden …

“Jeg mener, jeg må begynne å svinge til venstre på svingen. Fyren på innsiden vet det også, så dere må respektere hverandre, ikke sant?” “

“Hvis jeg er litt på høyre side, kommer jeg tilbake på et tidspunkt … åpenbart var det mye mer til fordel for dem enn oss. Lenge visste jeg ikke hva annet jeg skulle gjøre. Gjøre.”

“Jeg tok høyre side av streken, det var et gap, jeg hadde en flott start – en veldig god start – og jeg kan ikke alltid se meg i speilet, jeg kan ikke. Se hvor jeg er. Fra, så jeg satte bilen min der jeg kunne, krasjet jeg. Jeg ville ikke, så jeg trodde jeg trengte plass, men det var ikke nok.”

“Det er frustrerende fordi jeg fikk ett poeng og kunne ha scoret mange flere i dag. Kanskje Ferrari var raskere enn oss i dag, men i begynnelsen var jeg foran dem og jeg tror de ville måtte kjempe for det.”

“Vi hadde god fart. Vi kunne ha slitt hele tiden, så ja, det kunne vært flere i dag, men det var det ikke. Derfor tror jeg at jeg beklager.”

READ  Sunny Edwards beseirer IPF World Flyweight World Player of the Year

På to løp fikk Lando Norris to poeng.

“Ja, det er bedre enn noe annet, så det er beregnet på slutten av sesongen. Men vi gjorde det vi kunne.”

I Midtøsten, i de tre siste løpene av sesongen, kan McLaren snu utviklingen ifølge Storbritannia?

“Det gjenstår fortsatt noen runder, og jeg håper de passer bedre til bilen vår enn her og tidligere løp. Men Ferrari er sterk, misforstå meg rett, de har kanskje den beste pakken nå.”

“Så vi vil fortsette å presse på. De kan ha droppet dem i dag, selv om det ikke er en rask bil, er sjansene store. Det er vanskelig før de gjør noen store feil, men vi prøver.”

Daniel Ricciardo trekker seg på grunn av motorproblem

Daniel Ricciardo droppet ham i løpet. Australieren hadde et flott tempo, men tapet av mekanisk kraft på den 51. runden tvang ham til å slippe.

En advarsel til Mercedes og Louis Hamilton: Denne Mercedes-motoren er like utrolig som den kan bli hos Brixworth!

“Selvfølgelig ikke komme tilbake med poeng. Men det er positive. Faktisk var dette løpet mer lovende enn jeg viste i sprintkvalifiseringen. Vi må i det minste gå videre. Vi er i en kamp mot Ferrari og Casley. Det var hardt , og vi hadde muligheten til å gjøre kun ett stopp. Hvis vi hadde valgt å gjøre det, ville vi ha utnyttet banetilstanden mer enn de ville hatt kjøligere dekk, men det har du kanskje ikke.

“Til slutt mistet vi motorkraften og vi måtte gi opp.”

“Du må huske det positive. Når det gjelder mesterskapet, er dette ikke en god helg for oss. Det er tre løp til og vi vil fortsette å kjempe. La oss se hva vi kan gjøre i den nye kretsen Qatar.”

READ  Emiliano Puntia signerer femårsavtale for Aston Villa-registreringsavgift | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *