Formel 1 | OFFISER: Hamilton irettesatte, til og med Reykjavk

Michael Masi, FIA-direktør for Racing, var veldig tydelig under førerkonferansen i Mexico. Hvis en pilot bommer på høyre felt på bane 1 og 2, må han krysse bane 3 til venstre, i en liten sikkerhetsavledning.

Men på en støvete vei i Mexico City, ved første forsøk på et skånsomt angrep, klippet Lewis Hamilton gresset i sving 1 og 2 … han fulgte ikke FIAs instruksjoner (han krysset til høyre. Hjørne bind 3).

Det førte til at Mercedes ble innkalt til kjørekommissærene … og tillatelsen falt.

Kimi Rக்கோikkனnen hadde også en lignende ulykke: et stikk.

Kommisjonærene bemerket at Hamilton “Å forlate stien til venstre mellom sving 1 og 2 og slå sammen sporet igjen mellom sving 2 og 3, i stedet for å gå sammen igjen med sporet gjennom venstre side av blokken i sving 3.”

“Når du vurderer ideer [Hamilton] Med hensyn til forholdene på banen og hans forsøk på å svinge til venstre etter å ha forlatt banen, anser marskalkene at det er i strid med baneskriverens instruksjoner gitt i artikkel 21.1a) i konkurransedirektørens referanser. “

I motsetning til Lance Stroll, Stephen O’Connor, Carlos Sains, Daniel Ricciardo, Antonio Giovannasi, Sebastian Vettel og Voltaire Potos, har dette året (etter 3 vil Grid bli bøtelagt) ikke blitt fordømt av Storbritannia.

Dette vil være en advarsel for fremtiden …

READ  Everton Exchange News LIVE - Ben Godfrey Claim, Jordan Pickford News, West Brom Reaction

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *