Formel 1 | Perez: Red Bull er Christian Horners “fulle liv”

Da Sergio Perez kom til Red Bull i år, oppdaget han hengivenheten som Christian Horner hadde på laget. Direktøren for det østerrikske rammeverket forsvarte sjåførene sine mot Mercedes F1 til siste slutt.

Sesongen ble preget av verbale kamper mellom Horner og Toto Wolf på Mercedes. I følge Perez var spenningsmomentene mellom de to mennene så reelle at de ble tvunget av presset fra verdenstitler.

“Vel, jeg tror det er situasjonen vi var i.” Meksikansk forklarer. “Dette er våre hovedkonkurrenter. Jeg vet ikke om Toto, jeg vet ikke hvordan han fungerer, og så videre.”

Perez hadde vært sammen med Otmer Safna på Racing Point i mange år før det. Da han kom til Red Bull, så han hvor langt Horner hadde kommet for å forsvare sitt eget folk og noen ganger til og med konkurrere.

Det er derfor han tror den nye sjefen hans kom overraskende på ham. Perez mener at teamledere som skiller seg ut fra mengden og uttrykker sin personlighet med full åpenhet er interessert i Formel 1.

“For Christian er Red Bull Racing en livslang jakt. Han gir alt for det. Jeg tror han er veldig lidenskapelig og god å se på. Det er hyggelig å se ryttere med kvalitet. Det er fantastisk å se lagsjefer med kvalitet. Det er en del av spillet, på slutten av dagen.”

READ  Pierreloki Colina har allerede fortalt FIFA hvordan de skal løse VAR-problemet etter Liverpool-kontroversen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *