Formel 1 | Perez vil revurdere den «urettferdige» strategien «innenlands»

«Det har vi rett og slett fått beskjed om. ⁇ Etter å ha kommet til Barcelona, ​​misforstod ikke Sergio Perez lagstrategien som ble brukt av Red Bull.

I kjølvannet av radiosendingen ble Sergio Perez løslatt da han ble beordret til å tillate sin leder, Max Verstappen: «Det er urettferdig, men det er riktig.

Planla The Two Red Bulls virkelig å gjøre to snubletaktikker ( Max Verstappen lovet)? Var Max Verstappen forsikret Sergio Perez om at han ville passere ham hvis han ikke klarte å ta forbi George Russell (eller senere i løpet)? Savnet Red Bull Sergio Perez potensielle seier ved å spille om mesterskapet? Så kalte han Perez tilbake til sin nr. 2-posisjon?

Alle disse spørsmålene kan oppsummeres i ett enkelt spørsmål: Er Red Bull klar til å gjøre Sergio Perez til sin sjåfør nr. 2 og sin wingman?

Sergio Perez dro ikke dit på fire måter: Da Seiko utslettet seg selv, forsikret Max Verstappen ham om at han ville tillate ham å stryke. Løfte ikke oppfylt. Men hadde Red Bull et valg i mesterskapet?

«Vel, på det første stadiet, da jeg slapp Max inn, ble jeg fortalt at jeg skulle få stillingen igjen. Vi vet at vi er i forskjellige strategier. Så da jeg kom tilbake til Max, innså jeg at jeg kunne ha overgått ham og gitt strategien min en bedre sjanse til å jobbe. Men til slutt viste trebits stoppstrategien seg å være den beste i dag. ⁇

Hvis Red Bull hadde en annen strategi for Sergio Perez, betydde det: en to-bits stoppstrategi. Teamet prøvde hardt å implementere det, men varmespredningen var for høy.

READ  Formel 1 | Imola-pallen viser potensialet til McLaren MCL36, sier Seidl

Dette er den andre grunnen til at Sergio Perez klager: han ville ha foretrukket en annen strategi og kunne vært like vellykket som Max Verstappen.

«Vel … det var tydelig at denne trebits stoppstrategien var bedre, så jeg tror jeg ville vunnet løpet hvis jeg hadde gått i den retningen. Det fungerte for Max. Jeg tror det er noe vi har diskutert. ⁇

«Det var bra, for på det tidspunktet visste vi ikke hvilken strategi som var best. På det tidspunktet skjønte jeg at Max kanskje hadde bestått, og George prøvde å implementere strategien litt tidligere, men det var ikke nok.

Sergio Perez ønsker nå å diskutere disse forskjellene med Red Bull innenlands … hvor han kan bli minnet om at det ville være bra for ham å engasjere seg i tjenesten til Max Verstappen for sin fremtid.

«Men det er fortsatt en flott lagavgjørelse, sesongen er fortsatt tidlig, ja, lagdynamikken er bedre. Så vi må diskutere noen ting internt.»

«Men ja, jeg har ingenting å bekymre meg for. Uansett, situasjonen på laget, tempoet vi har, jeg kan si at dette er større enn noe annet lag, så jeg er fornøyd.»

Vi må fortsatt være positive for Sergio Perez: Han signerte på sin første pallplass i Spania og fikk svært overbevisende resultater.

«Ja, det var flott. Min første etappe i Spania. De er definitivt deres to beste ryttere, de spanske rytterne, men jeg er fantastisk hvert år på grunn av støtten her kan jeg nok si tredje. Og å stå på scenen for første gang er bra, og en god lagavgjørelse Even.Vi utnyttet mulighetene våre og er veldig fornøyde.

READ  Ajax / Dutch Cup / PSV-Ajax (2-1) / 17. april 2022 / PSV vinner Dutch Cup mot SOFOOT.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *