Formel 1 | Rosberg følte “utrolig smerte” da han mistet Hamilton-tittelen

Mens Mercedes F1 forblir hans “tidligere familie”, innrømmer Nico Rosberg med egne ord at det er mye trøbbel i å se hvordan Lewis Hamilton går glipp av tittelen i 2021.

Hamilton vil vinne sin åttende krone i Abu Dhabi Grand Prix inntil den kontroversielle sikkerhetsbilen og de kontroversielle avgjørelsene til FIA og Michael Masi endrer den. Plutselig hadde Max Verstappen en sjanse og vant den siste runden.

Rosberg, som vant tittelen i 2016 da Hamilton var på Mercedes-laget, føler stor smerte for Storbritannia.

“Jeg kjente smerte, jeg kjente utrolig smerte. Jeg har ingenting med Mercedes å gjøre nå, men selvfølgelig var det utrolig smerte fordi det var før familien min.”

«De var 99 % sikre på at vi ville vinne verdensmesterskapet så lenge det var tre runder.

“Det er synd at FIA endte opp slik med en annen avgjørelse.”

Som Rosberg bemerket, avsluttet FIAs intervensjon en episk sesong med en negativ tone. FIA undersøker hvordan spillereglene ble brukt på Yas Marina-kretsen og oppfordret Rosberg til å utfordre konføderasjonene slik at de på riktig måte kunne håndtere de kommende kampene fra neste sesong.

“Fra første øyeblikk hadde vi et utrolig år i Formel 1,” Rosberg fortsetter.

“Det var så spennende å se på TV. Kampen mellom Hamilton og Verstappen var enorm. De har vært de to første sjåførene i mange år, og jeg er ikke i tvil om at Verstappen vil bli mester ved mange anledninger.”

“Selvfølgelig er Formel 1 i en vanskelig situasjon fordi de kjemper og gjør alt innenfor grensene. FIA må nå re-kalibreres og modifiseres.”

“De må gjøre en god jobb i vinter og gjøre alt mer firkantet fordi alle situasjoner bør unngås med mistenksomhet.”

READ  Standard: Russiske investorer så hendelsene søndag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *