Formel 1 | Steiner: Tenk deg hvor Haas F1 ville vært med oppgraderingene

Günther Steiner spøkte med potensialet til Haas F1-teamet hans, som ennå ikke har gitt ut noen oppgraderinger til VF-22.

Haas» siste form har vært imponerende, med doble poeng på Silverstone raskt etterfulgt av enda et i den østerrikske Grand Prix. Selv om VF-22 ikke har mottatt noen oppdateringer siden starten av sesongen, i motsetning til de fleste lag (unntatt AlphaTauri).

«Kan du forestille deg hvor vi ville vært hvis vi hadde gjennombruddene?»

«Etter min mening sier jeg alltid at utviklingen er overdrevet, vi vil bringe noen til Ungarn – jeg håper de vil fungere. Jeg følger ikke alltid med på hva andre gjør, du må gå din vei, og vi bestemte oss for å ikke ta med noe fordi det ikke var bra nok i Barcelona. Vi vokste fortsatt og vi håper de vil gjøre det bra når vi tar dem til Ungarn.»

Steiner sier at laget hans nå har en sjanse til å kjempe om poeng på hvert løp i år.

«Det er flott, flott for laget. Vi trodde ikke vi skulle avslutte så sterkt i Østerrike, vi ville være gode, men visste vi at vi ville bli så sterke? Nei!»

«Det er veldig bra, spesielt etter Silverstone – poengene på sprinten og flere poeng på søndag, noe som er fantastisk. Spielbergs prestasjon var veldig bra for oss, og selvfølgelig var det litt uventet.»

«For å være ærlig tror jeg vi kan score poeng i hvert løp, og enda flere med oppgraderingene våre som kommer i slutten av måneden.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *