Formel 1 | Verstappen ønsket å sjekke fleksibiliteten til Mercedes-spoileren

Max Verstappen revurderte å sjekke ryggen til Louise Hamilton, noe som førte til en etterforskning mot ham og bøtelagt ham på 50 000 dollar. Red Bull-sjåføren sjekker ikke bare TRS, men lover også å sjekke fleksibiliteten til Mercedes W12s spoiler.

“Jeg så tydelig på spoileren” Det kunngjorde Verstappen. “Du kan se i videoen hva jeg gjorde. Jeg så på hvor fleksibel bakvingen var på den tiden. Det hadde ingenting med TRS å gjøre.”

Verstappen mener fortsatt W12 har en mer fleksibel spoiler: “Ja, selvfølgelig har det vært en del snakk, og selvfølgelig er det fortsatt noen ting å vurdere fordi det i et visst tempo ser ut som Ileron bøyer seg.”

“Jada, i starten av sesongen må du endre litt på de bakre finnene fordi bakvingene beveger seg i høye hastigheter. Men det ser ut til å være noe galt med Mercedesen. Det var derfor jeg gikk. Se.”

Verstappen lover at han skal betale boten selv og vil ikke involvere laget sitt i å betale den. Han fleiper med at han tror på å betale kommisjonærer “En god middag med god vin”.

“Jeg håper det er en god og dyr vin, og den er god. De kan invitere meg på middag også. Jeg betaler for den middagen også. Jeg må betale boten min, ikke Red Bull.

READ  Virgil van Dijk 'kommer tilbake fra ACL-skade til Liverpool i april'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *