Formel 1 | Verstappen skal angivelig «bevisst» betale Perez for Monaco-krasj

Max Verstappen trosset lagets ordre under den brasilianske F1 Grand Prix som gjengjeldelse for en påstått «bevisst krasj» tidligere denne sesongen.

Den nederlandske klanen rundt den doble verdensmesteren strømmet inn i lokale medier etter løpet – Ta vanlig pinsett – Tilbake til Monaco for å finne ut årsaken til dette ønsket som ikke hjalp Sergio Perez i dag på Interlagos.

Hva er denne teorien? Perez mislyktes i kvalifiseringen og ble rødflagget, noe som kostet Verstappen sjansen til å nå pole position. Perez vant løpet.

Og ifølge disse mediene Perez innrømmet senere overfor teamsjef Christian Horner og konsulent Helmut Marko at han med vilje hadde krasjet. Bør heve et rødt flagg. Hvorfor pinsett? Fordi Perez var 3. foran Ferraris på tidspunktet for hendelsen.

På nytt avhørt av media viste Max Verstappen en følelse av uro og innrømmet «ikke glem».

sa Verstappen «ja» På spørsmål om en bestemt hendelse var Monacos grunn til ulydighet.

«Jeg skal innrømme at vi alle satte oss ned sammen før vi kom hit for å snakke om hva vi må gjøre for andre.»

«Vi la alt på bordet. Jeg forstår selvfølgelig at de er skuffet fra Tsjekkos side, men jeg ga også grunnen til at jeg ikke gjorde det, det er noe som har skjedd. Det er i fortiden.»

«Det er derfor vi snakket om det og jeg sa på radioen at jeg har mine grunner. Vi drar til Abu Dhabi, Czecho og Charles (Leclerc) er i poenget, og hvis han trenger hjelp mer enn Charles, vil jeg. Hjelp ham .»

Men er det Monaco? Verstappen svarte: «Vi trenger ikke snakke om det i media. Men det er viktig å snakke om det oss imellom som et lag, og vi snakket om det som skjedde. Punktum.»

READ  Philip Gilbert smiler etter å ha blitt nummer 3 i Circuit de Valoni: "Jeg er på nivå, jeg nyter det, jeg har det gøy"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *