Fornærmede Norge: – Dra nytte av det

Lynn Swann var en komet ved fjorårets verdensmesterskap, og har vunnet fem av sine verdenscupseire i sprint og lagsprint.

Derfor ble det forventet at han ville bite under dagens verdensmesterskapssprint i Finland.

Hun gjorde det i den grad.

– Vi drar nytte av det

I semifinalen sendte Lynn Swann en intens skummel scene, og Anne Appelquist kom til finalen sammen med Stenzeth, Jonah Sundling, Lotta Woods Weng, Maja Tolkist og Emma Ribom.

I finalen viste han igjen klassen i en kamp med to norske jenter og tre svenske lag. Tolkien og Stenset var de som tok ledelsen i det enkle spillet fra start, men sa da at det spratt mot målet på den siste bakken.

Sverige slo ganske enkelt Norge, og Svanen gikk videre foran Maja Tolkien og Jonah Sundling.

– Det gjør vondt. Men jeg tror vi drar nytte av det. Vi må opp i sprinten og oppdra småjenter med disse egenskapene nylig. Tidligere langrennsløper Martin Ek Hagen sier til DocLead at vi trenger å forvride den koden.

Lotto Woods Weng var fjerde bak Anne Appelkivist Stenset og Emma Ribom மை.

Beitostølen 20201122: Beatos Sprint, sesongåpner i langrenn i Beethoven. 10 km freestyle jenter for langrenn. På vei til drill Udnus Weng Donscapacon. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Se også

– Ikke gøy å se på. Dette er like ekkelt for oss som for de som ser det på TV. De er gode, men jeg tror ikke vi kan slå dem om vinteren. Lotta Udnes Weng NRK sa at de har mange idrettsutøvere på høyt nivå som skyver hverandre.

Joachim ute i kvartfinalen

I dagens sprint klarte Therese Johak å gå videre til kvartfinalen, men bråstoppet. Joachim var allerede tidlig ute, var rett og slett uten sjanse og endte sist på banen.

Spot Nyheter: Therese Johak gikk ikke videre til kvinnelig kvartfinale i Ruga fredag. Video: NRK / Doc Plated
Se også

Drill Udnes Weng, Hetta Austberg Amundsen, Anna Schwentsen og Mathilde Myrwald gikk også videre til kvartfinalen.

READ  Royal Marines begynner kaldtværsopplæring i Norge

Joachim bringer to bonuspoeng i lørdag og søndagskamper. Lørdag er Ruga på det 10km klassiske programmet på trippelen, mens på søndager går 10km gratis.

Begge løpene telles som ett minutt med dagens fart.

– Det var tungt. Jeg går mot sterke sprintere. Kunne ikke ta mer fart enn ballen med meg, og så får de en luke. Jeg klarte ikke å stemple det. Johak sier til Nherke at jeg ikke er bedre i dag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *